Playstation 5 için alınması gereken abonelikler ve oyunlar

Reaksiyon skoru
117
merhaba arkadaşlar ps5 slim digital aldım ikinci el 14kya cihaz temiz gözüküyor yarın açıçağım neyse konuya dönelim hangi abonelikleri almalıyım ve hangi oyunları oynamamı önerirsiniz ilk konsolum arkadaşlar bu yüzden biraz heyecanlıyım teşekkürler

PS plus abonelik al yıllık olandan belki kasım indirimi vardır bilmiyorum. İçinde yüzlerce oyun var oradan tarzına göre bir şeylere bakabilirsin oyuna para verme. Her ay 3 tanede yeni oyun veriyor sana. Yıllık abonelik fiyatı yaklaşık 2.500tl olması lazımdı
Tavsiye edeceğim oyunlarsa
Ghost of thusima
Last of us
Detroid Become Human
başlangıç için çok güzel gelecektir. iyi eğlenceler

PS plus abonelik al yıllık olandan belki kasım indirimi vardır bilmiyorum. İçinde yüzlerce oyun var oradan tarzına göre bir şeylere bakabilirsin oyuna para verme. Her ay 3 tanede yeni oyun veriyor sana. Yıllık abonelik fiyatı yaklaşık 2.500tl olması lazımdı
Tavsiye edeceğim oyunlarsa
Ghost of thusima
Last of us
Detroid Become Human
başlangıç için çok güzel gelecektir. iyi eğlenceler
deluxe indirime girmis 1900 tl olmus

deluxe 12 aylık 1918 tl extra 1755 tl

Bence zam gelebilir gelmeden alabileceğin kadar al
hocam mantıklı diyorsunuz ama içinde adam akıllı oyun yok ps5deki oyunları beğendiğim 5-6 oyunu bitirince zaten işim kalmayacak konsol ile xboxa geçmeyi planlıyorum sonrasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence zam gelebilir gelmeden alabileceğin kadar al
kral bende boyle bir problem var nasıl çözerim tv 4k ama 2 k desteklemiyor 4 k destekliyor

Ekler

• IMG_20241124_120742.jpg
    IMG_20241124_120742.jpg
    2.4 MB · Hit: 42
Son düzenleme:
hocam mantıklı diyorsunuz ama içinde adam akıllı oyun yok ps5deki oyunları beğendiğim 5-6 oyunu bitirince zaten işim kalmayacak konsol ile xboxa geçmeyi planlıyorum sonrasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral bende boyle bir problem var nasıl çözerim tv 4k ama 2 k desteklemiyor 4 k destekliyor
Bilmiyorum ki hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,831
Üyeler
186,678
Son üye
genjjutsu
Geri