❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

yok hocam yanında gelen şarj ünitesi aynı zaman da dongle
peki ünitenin üzerine koyunca mı gorucem ben mousenın sarjını nerden gorcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynayacaksa berbat fikir bt
bir de bu mouse clicklerine yapıskan gondermısler onları taksam rahat kullanımı var mıdır ? ve çıkartınca üstünde yapışkan kalır mı

Son düzenleme:

bir de bu mouse clicklerine yapıskan gondermısler onları taksam rahat kullanımı var mıdır ? ve çıkartınca üstünde yapışkan kalır mı
takma bence gereksiz

kalmaz elin terliyorsa tak

geldi şimdi ki benim stakez aşırı kötüymüş mousepadı kumaş ve camı iyi ama hibrit iyi değil bende aj199 var stakezi iyi. click cızırtı yok bu arada

Son düzenleme:
Dostlar kargosu PTT ile gelen var mı? Temudan bir siparişim vardı 21 Kasımdan beri gümrükten geçmedi.
1732538610928.png

Benim PTT ile geliyor. Gümrükte 2-3 gün bekleyip öyle geçti. 2-3 günde de şehrime geldi, şu an teslim edilmesini bekliyorum.
Sanki nükleer füze başlığı geçiriyoruz gümrükten. Sınırlardan neler geçtiği ortada gümrüklere bu kadar bakacaklarına biraz da sınırlara önem verseler keşke ama para gelmez sınırdan :D

Sanki nükleer füze başlığı geçiriyoruz gümrükten. Sınırlardan neler geçtiği ortada gümrüklere bu kadar bakacaklarına biraz da sınırlara önem verseler keşke ama para gelmez sınırdan :D
Haklısınız hocam da biraz da PTT ile alakalı bu durum. Aula F75 ve Ajazz AJ159 PRO modelini de sipariş vermiştim önceden onlar mng ve arasla geldi ve gümrükte ikiside 1 gün bekledi, 1 günde de şehrime geldi. Şehrime geldikleri günün akşamında da elime ulaşmıştı. PTT bir tık yavaş çalışıyor.

Haklısınız hocam da biraz da PTT ile alakalı bu durum. Aula F75 ve Ajazz AJ159 PRO modelini de sipariş vermiştim önceden onlar mng ve arasla geldi ve gümrükte ikiside 1 gün bekledi, 1 günde de şehrime geldi. Şehrime geldikleri günün akşamında da elime ulaşmıştı. PTT bir tık yavaş çalışıyor.
Bende direkt güncelleme yok hocam.

Geri