melisakodal
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Televizyonumuz bu linki koydum. aldığımızdan beri mikrofonu çalışmıyor. media marktan aldık. böyle bi saçmalık olabilir mi
Televizyonumuz bu linki koydum. aldığımızdan beri mikrofonu çalışmıyor. media marktan aldık. böyle bi saçmalık olabilir mi
denedim olmadı
Bu videoyu dener misiniz?
evet aynı kumanda hiç desteğe falan yazdınız mılinkteki görsellerde kumandanın resmi var. kumanda da herhangi bir mikrofon tuşu yok. tv de sesli asistan özelliği mevcut olabilir ama kumanda da mikrofon yoksa çalışmaz. bende de farklı bir modeli var. kumandalar aynı. mikrofon özelliği olmadığı için sesli komut çalışmıyor
hayır. modelden modele değişiyor mikrofonlu kumandasının olup olmaması. asistan zaten android tv olduğu için otomatik geliyor. o yüzden ee sesli komut var niye çalışmıyor o zaman dedirtebiliyor.denedim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet aynı kumanda hiç desteğe falan yazdınız mı
neyse ben philipsle kavga edip isterimhayır. modelden modele değişiyor mikrofonlu kumandasının olup olmaması. asistan zaten android tv olduğu için otomatik geliyor. o yüzden ee sesli komut var niye çalışmıyor o zaman dedirtebiliyor.