❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

kablosuz mouse ihtiyacım var arkadaşlar hard valorant oynuyorum sizce bu fiyata almalı mıyım bütçem gerçekten çok çok kısıtlı bu bile zor yani
Alınır kullanıcı yorumları güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu mouse 4k değil galiba 4k ready gibi aparatı sonradan satın alınacak galiba.4k olanlar 2400TL
4k dongle kutu içinde geliyor,2400 tl olan magnezyum modeli

Güvenilir mi burası bu joystick alasım var

Çakma PS4 joystick sipariş verdim yarın gelecek bi bakayım ona nasıl performans verecek bu arada hayatımda hiç joystick kullanmadim benim için baya zor olacak alışması 👽

manyetik switch snap tapp özelliği desteklmiyomuş firma demiş ki bir sonraki seride ekleyeceğiz

Dostlar siteyi bir yurt dışı alışveriş sitesi olarak varsayıp alıp. Anlatılanlara göre garanti olsa dahi değişim tamir vs yapmıyorlarmış ama ürün geliyor şahsen 2 ürün almştım.

valla ben hem manyetik klavyeyi hem o mouseyi almayı düşünüyodum ama dediğiniz gibi insanlar mouselerde meselea scroll sorunu yaşamış garantiye vermek istemişler muhatap yok sonrasında bazıları gönderebilmiş kabul etmemişler bazılarınkini etmişler içindeki sensörü değiştirip geri göndermişler. memnun kalan 1 tane insan yok. ben de çok üzülerek vazgeçiyorum. çok güzel ekipmanlar oysaki

Bu fiyata daha iyi mouse yok. İhtiyacı olan yapıştırsın.

Beyler magnezyum mouse ve rt klavyeyi yaklasık 6 aydır aktif kullanıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum

Geri