Teknobiyotik Bayrama Özel Pc Yeterli Mi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Arkadaşlar ailemi çok zorlamak istemiyorum 5000 tl de çok değil aslında. Tek amacım low ama 1080p ayarlarda beni 5-6 yıl götürsün. Oynayacağım oyunlar da fortnite, cs, lol, valorant gibi oyunlar 144 fps alsam yeterli yani. Sizce almalı mıyım yoksa 6000-7000 tl yi gözden çıkartmalı mıyım? Günde 3-4 saat oynayacağım zaten çok da değil. Ne yapmalıyım sizce?

Arkadaşlar ailemi çok zorlamak istemiyorum 5000 TL de çok değil aslında. Tek amacım low ama 1080p ayarlarda beni 5-6 yıl götürsün. Oynayacağım oyunlar da fortnite, cs, lol, valorant gibi oyunlar 144 fps alsam yeterli yani. Sizce almalı mıyım yoksa 6000-7000 TL yi gözden çıkartmalı mıyım? Günde 3-4 saat oynayacağım zaten çok da değil. Ne yapmalıyım sizce?
5000 tl deki sistem olabilir

bence alınabilir

Arkadaşlar ailemi çok zorlamak istemiyorum 5000 TL de çok değil aslında. Tek amacım low ama 1080p ayarlarda beni 5-6 yıl götürsün. Oynayacağım oyunlar da fortnite, cs, lol, valorant gibi oyunlar 144 fps alsam yeterli yani. Sizce almalı mıyım yoksa 6000-7000 TL yi gözden çıkartmalı mıyım? Günde 3-4 saat oynayacağım zaten çok da değil. Ne yapmalıyım sizce?
bence çok büyük indirimi yok bi da kadar değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama fiyat olarak alınır 5 k bütçe için en iyisi

Render yapmayacaksan çok şart değil çok çok yüksek bütçe

3600 yapılırsa alınır bence.

P1 killer alırdım ben olsam. Ama render yapmayacaksan bu sistem daha mantıklı.

P1 killer alırdım ben olsam. Ama render yapmayacaksan bu sistem daha mantıklı.
Render yapmayacağım sadece oyun.

@crazyreign aga sen ne düşünüyorsun bu konuda sistem nasıl?

DA SİSTEM 2 3500x ve m2ssd yerine ssd seçince 5700 tl ediyor. 700 tl fazla ödüyorsun ama artıları şöyle. 650w+80 güç kaynagı alacaksın. Ekran kartın daha iyi olacak. Parçaların en azından asus kalitesi olacak. 700 tl fazla öder ben bu sistemi alırdım.

DA SİSTEM 2 3500x ve m2ssd yerine ssd seçince 5700 TL ediyor. 700 TL fazla ödüyorsun ama artıları şöyle. 650w+80 güç kaynagı alacaksın. Ekran kartın daha iyi olacak. Parçaların en azından asus kalitesi olacak. 700 TL fazla öder ben bu sistemi alırdım.
Bütçe varsa aynen senin dediğin yada p2xt daha mantıklı.

DA SİSTEM 2 3500x ve m2ssd yerine ssd seçince 5700 TL ediyor. 700 TL fazla ödüyorsun ama artıları şöyle. 650w+80 güç kaynagı alacaksın. Ekran kartın daha iyi olacak. Parçaların en azından asus kalitesi olacak. 700 TL fazla öder ben bu sistemi alırdım.
Ama şöyle bir durum var. İtopya. Başka bir şey demek istemiyorum. 5600xt ye de gerek olduğunu düşünmüyorum ama 5700 e sapphire rx 5600xt li sistem alırım teknobiyotikten.

Bütçe varsa aynen senin dediğin yada p2xt daha mantıklı.
Aynen onu diyecektim.

Geri