Lamzu maya x vs scyrox v6

Skys3a

80+
Reaksiyon skoru
0
İlk başta lamzu maya x düşünüyordum fakat wraithe 3k gibi bir fiyata yeni gelen scyrox v6 modelini gördüm v8 modeliyle shape'i hariç gerisi aynı teknik özelliklere sahip olduğunu gördüm, lamzu maya x den farkı yok gibi ve fiyatı daha ucuz fakat ikisi arasında kaldım, yardımcı olur musunuz karar veremedim.

Lamzu maya x

Scyrox v6

İlk başta lamzu maya x düşünüyordum fakat wraithe 3k gibi bir fiyata yeni gelen scyrox v6 modelini gördüm v8 modeliyle shape'i hariç gerisi aynı teknik özelliklere sahip olduğunu gördüm, lamzu maya x den farkı yok gibi ve fiyatı daha ucuz fakat ikisi arasında kaldım, yardımcı olur musunuz karar veremedim.

Lamzu maya x

Scyrox v6
Hocam bende şuan ikisinin arasında kaldım acaba birisini tercih ettinmi ettiysen hangisini ettin memnunmusun bilgilerini aktarırsan çok sevinirim

Hocam bende şuan ikisinin arasında kaldım acaba birisini tercih ettinmi ettiysen hangisini ettin memnunmusun bilgilerini aktarırsan çok sevinirim
lamzu x maya aldım 8k scrool genelde kronik sorun var servise gidince orta scrool değişiyor kaliteli scrool takıyorlar sorun kalmıyor.
baya hafif ve güzel mouse cok memnunum batarya 1 k uzun gidiyor ama 8 k malum su gibi batarya çekiyor :D
wraitten aldım servisi çok iyidi saolun yedek skaltez yolları programı via kontrol ediyorsun chorome veya programıda var mevcutta.
razer v3 pro logitech kullana ajazz 159 apex 179 pro felan kullandım son donemlerde.
lamzu bunları tokatlar :D benim gibi eli büyük olanlar için çok ideal.
scyrox güzel diyorlar kopyası deniyor alınabilir gibi.
https://dosya.co/5wgi9jhy74us/lamzu_x_maya.rar.html stl dosyası var bunun içinde windows 10-11 açılır lamzu x mayanın 3d tasarım görüntüsü var gelişmiş bir programla dağa ayrıntılı görebilirsin aç incele .
bu arada mouse çok hafif dağa büyük batarya istersen 1000-2000 amper bataryalar var direk çıkar tak içine sığarsa.
yazılım 500 amper kısıtlaması yoksa deli gibi şarjı giden mouse cevirebilirsin. extra 10-15 gram eklemiş olursun sadece :D
2000 amper çok büyük olur gibi geliyor ama 1000 amper sıgdırılır.
Li-Po Pil diye 3.7 v dır amperi sen seçer takarsın soket 3-4 tipi var mouse açıp kaç tırnaklıysa alırken ona göre seçebilirsin.
1746516093392.webp

Son düzenleme:
Scyrox v8 kullanıyorum gayet iyi bence scyrox V6 al geç gayet iyi.

Geri