Rampage Blitz 1499 TL (wireless)

qBedirhanq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
ürünün kalitesi hakkında bilgim yok kablosuz kulaküstü kulaklık ararken bulmuştum aklımda almak vardı bugün baktığımda fiyatı düşmüş alırken 2 kere düşünmek lazım rampage sonuçta :D
fiyat aralığı şuan 1899 tl 2300tl aralığında / 24 gün önce 1499 tl aralığında gezmiş tekrar 1 ayda bir indirime giriyormuş gibi

konu kulaklık olunca uyarayım istedim. almayın, aldırmayın arkadaşlar :) her yönüyle hemen hemen rezalet bir ürün. sırf 1500 civarı kablosuz kulaklık alayım diye bunlara para vermeyin yazık günah cidden

H2039bg tavsiye ederim düşünen varsa fiyatına göre beklentiyi tamamen karşılıyor . Bütçesi düşük olanlar için çok iyi bir alternatif .

1K'ya Havit Fuxi H3 daha mantıklı aynısı zaten. H3'e çöp diyen arkadaşlar da 1K'ya hem Wireless hem Bluetooth kulaklık alıp Cloud 2 beklentisine giriyor heralde. H3'ün sesi G535 ve G733'ten sonra bile rahatsız etmedi.

Rampage crack h3 fuxi vs sanırım hepsi aynı.

Bu paraya kablolu alacağıma bunu alırım bütçe kısıtlı ise gayet de iş görür ses kasılır kullanmadan sallayanlara itibar etmeyin

Alacaklara kullandım valorantta sesler çok boguk youtubeda bile ses kalitesi rezalet

Fuxi h3 ü gerçekten sırf deneyim etmek için almıştım ve rezaletti açıkcası buda aynı muhtemelen. Direkt geri iade etmiştim. Bu fiyatlarda kablosuz bir model alınmaz.

konu kulaklık olunca uyarayım istedim. almayın, aldırmayın arkadaşlar :) her yönüyle hemen hemen rezalet bir ürün. sırf 1500 civarı kablosuz kulaklık alayım diye bunlara para vermeyin yazık günah cidden
Hocam merhaba ben ergonomik ve hafif bir kulaklık arıyorum kafam çok büyük g733 denedim hafif olmasına rağmen kafamı sıktı. Tavsiyeniz var mıdır ? Kablolu kablosuz farketmez

Hocam merhaba ben ergonomik ve hafif bir kulaklık arıyorum kafam çok büyük g733 denedim hafif olmasına rağmen kafamı sıktı. Tavsiyeniz var mıdır ? Kablolu kablosuz farketmez
g733 tatmin etmediyse hiç bişey tatmin etmez diyebilirim (rahatlık açısından), kulak içi düşünebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,402
Üyeler
186,886
Son üye
RhytiaN
Geri