umutgulenoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Bilgisayarı kapanmadan Takriben 45dk güçte tutar...
Fiyat iyi Lion akü parasına...
Elektrik altyapısı stabil olmayanlara şiddetle öneririm..
bu ups'ler konusunda aşırı bilgisizim de bu ürünler sürekli sesli mi çalışıyor, yoksa sadece elektrik kesintisi olduğu zaman bağlı ürünleri tutacağı zaman mı sesli çalışıyor?
Bilgisayarı kapanmadan Takriben 45dk güçte tutar...
Fiyat iyi Lion akü parasına...
Elektrik altyapısı stabil olmayanlara şiddetle öneririm..
Yorumlarda birisi elektrik kesildigi zaman cok sesli calsiiyor demis..benimde almam lazim hakkarideyim sirf dalgalanma icin bile alabilirimbu ups'ler konusunda aşırı bilgisizim de bu ürünler sürekli sesli mi çalışıyor, yoksa sadece elektrik kesintisi olduğu zaman bağlı ürünleri tutacağı zaman mı sesli çalışıyor?
Ben cektim bi taneFırsatı Kaçırdınız indirim bitti...
YENİ FİYAT...5.079TL
bu ups'ler konusunda aşırı bilgisizim de bu ürünler sürekli sesli mi çalışıyor, yoksa sadece elektrik kesintisi olduğu zaman bağlı ürünleri tutacağı zaman mı sesli çalışıyor?
Ben bunlarda daha çok sesteyim hocam ya. Online UPS daha iyi falan diyorlar da ses kısmı önemli benim için. Sadece elektrik kesintisinde ses yapıyorsa almayı düşünürüm. Yoksa sürekli bir kasa gibi sesli çalışıyorsa zor biraz.Fiyat ayni devam ediyor. Line-In kesinti durumunda devreye girer, Online olanlar surekli olarak calisir voltaj regulatoru gorevi de gordugu icin.
Sadece elektrik kesintisi problemi olanlar Line-In alsin fakat sebekesi kotu, voltaj dalgalanmasi yasayanlar varsa Online almasi gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle