Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Wireless adaptörüyle kullanırkende yapıyor bluetooth ilede yapıyor
Kulaklıkta bi problem olabilir ben hiç denk gelmedim cızırtı sesine barracuda x ile .Wireless adaptörüyle kullanırkende yapıyor bluetooth ilede yapıyor
Bazı forumlarda okudum 3 4 kere değişmiş arkadaş gene aynı sorun diyorduKulaklıkta bi problem olabilir ben hiç denk gelmedim cızırtı sesine barracuda x ile .
Yeni sıfır aldım gaming genden debende yok öyle bi sorun garantiye yollayın
Dip ses varmı peki sizdebende yok öyle bi sorun garantiye yollayın
direk iade edin hocam o zamanÇok kısa oluyo bu cızırtı sesi böyle biyre tıkladığımda veya gezinirken 1 saniye bile sürmeyen ses
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni sıfır aldım gaming genden de
o da yokÇok kısa oluyo bu cızırtı sesi böyle biyre tıkladığımda veya gezinirken 1 saniye bile sürmeyen ses
Yeni sıfır aldım gaming genden de
Dip ses varmı peki sizde
Valla iade basim ne alim size başka ozamandirek iade edin hocam o zaman
o da yok
gene barracuda mı alsam napsamValla iade basim ne alim size başka ozaman
ben memnunum bayadır kullanıyorum dışarda rahat oyunlarda güzel vs.Valla iade basim ne alim size başka ozaman
gene barracuda mı alsam napsam
ben memnunum bayadır kullanıyorum dışarda rahat oyunlarda güzel vs.
Gaming gene değişim talep ettim kabul olur umarım ya zaten zam yemiş bir daha almam muhtemelenben memnunum bayadır kullanıyorum dışarda rahat oyunlarda güzel vs.
Kral taksitle aldım iade edemem de değişime yollicam ben memnunum da işte cızırtı var ya reiskonuyu bugün açtım. Ben olsam aynı model almam https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-barracuda-x-2022den-cok-pismanim.1054729/
hocam merhaba sorun çözüldü müDeğişime yolladım umarım çözerler sorunu