Hocam bu markayı çok bilmiyorum bakımları yeni yapılmış bir sorunuda yok. marka olarak ne söyleyebilirsiniz6900XT
hatalar düzelmedimi hocam çok sorun cıkarırmı sizce?merhablar oncellikle yayın render oyun ise 3080 ama düz direk oyun amaçlı ise 6900xt ama tikkat edin wattman uyarısını veriyim
5000 serisi bir kart değil sorun çıkarıcağnı sanmam ama hem 8bin TL'ye 6900xt bulmanız biraz şüpheli hemde PHANTOM GAMING serisi güzel bir seridirHocam bu markayı çok bilmiyorum bakımları yeni yapılmış bir sorunuda yok. marka olarak ne söyleyebilirsiniz
hatalar düzelmedimi hocam çok sorun cıkarırmı sizce?
hocam ben bilgisayar tamircisiyim bana her 7000 6000 amd kart geliyor genellikle wattman sorunu oluyor geri iade ediyorum çözümü yokHocam bu markayı çok bilmiyorum bakımları yeni yapılmış bir sorunuda yok. marka olarak ne söyleyebilirsiniz
hatalar düzelmedimi hocam çok sorun cıkarırmı sizce?
Çözüm rehberleri var hocamda sorun çıkarmayan kart lazım tabikide.hocam ben bilgisayar tamircisiyim bana her 7000 6000 amd kart geliyor genellikle wattman sorunu oluyor geri iade ediyorum çözümü yok
hocam başkası almadan 6900xt alın derim 8 k güzel fiyat nvidia daha iyidir GENEL olarak ama 3080 ile 6900xt karşılaştırılamazÇözüm rehberleri var hocamda sorun çıkarmayan kart lazım tabikide.