hdd in varsa onun sesidirMerhaba Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum bazen kasadan böle çıt diye bir ses geliyor
Çok açıklayıcı olmadı çıt sesi.Merhaba Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum bazen kasadan böle çıt diye bir ses geliyor
Valla nasıl anlatımki bildiğin sadece arada çıt diye ses geliyor okadarÇok açıklayıcı olmadı çıt sesi.
nadiren oluyor eski tüplü tvlerde filen de olurdu onun gibi sanırım ama baya nadir elektirik yüzünden olur eski kasalarda daha sık olabilirMerhaba Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum bazen kasadan böle çıt diye bir ses geliyor
ssd ve m2 var sadeceHDD in varsa onun sesidir
kasamda yeni corsair spec 05nadiren oluyor eski tüplü tvlerde filen de olurdu onun gibi sanırım ama baya nadir elektirik yüzünden olur eski kasalarda daha sık olabilir
olursa powerdan olur ya da etraftaki başka bir şey de olabilir dikkat etssd ve m2 var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasamda yeni corsair spec 05
reyiz powerdan değil bence ses pc başlatma düğmesine yakın yerlerden geliyor psu corsair vs 550 bu aradaolursa powerdan olur ya da etraftaki başka bir şey de olabilir dikkat et
kulaklık kablosu çarpıyorsa burada çıldırırımreyiz powerdan değil bence ses PC başlatma düğmesine yakın yerlerden geliyor PSU corsair vs 550 bu arada
Bu ses bende de oluyor ama şöyle, işlemci ekran kartı vs. yüke bindiğinde yani oyun oynadığımda ara ara çıt sesi geliyor. Bu da onunla mı ilgilidir sizce? Aynı kasa bende de var, spec 05. Isınmadan dolayıdır diye umuyorumGenleşmeden dolayı gelen sestir. Sıcak, soğuk değişimi olduğu için sistemi kapattığım zaman ufak ufak bende de oluyor.