Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 429
beklenen fiyat zaten 530 dolar zaten rtx 5070 rakibi olarak geliyor benzer bir fiyatlandırma oalcaktırAltaki fotoğraf lar doğru mu emin olamadım yardımcı olur musunuz
Türkiye'de kaç bin liradan çıkarÇok rekabetçi bir fiyattan çıkacak 5070i geride bırakabilir
Türkiye de kaç bine çıkarbeklenen fiyat zaten 530 dolar zaten rtx 5070 rakibi olarak geliyor benzer bir fiyatlandırma oalcaktır
Benim tahminim 22-27k arası bir fiyatlandırmaya sahip olacağıdır.Türkiye'de kaç bin liradan çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye de kaç bine çıkar
23741,72 bukadar olurmuBenim tahminim 22-27k arası bir fiyatlandırmaya sahip olacağıdır.
Böyleymiş4080 Super'den güçlü mü? Hani AMD artıks sadece giriş-orta segment kart yapiyordu?
Kesin bir şey diyemem ama marka modele göre fiyatlandırma değişecektir benim verdiğim fiyat tahminidir zaten kesin düşünce ile bakmamak lazım.23741,72 bukadar olurmu
LA NE ZAMAN OLDU BUNLAR? NE ARA VERİLDİ OYUN TESTİ İZNİ GELDİ NE ARA OLDU23741,72 bukadar olurmu
Böyleymis
Bir de niye aradaki 4080 kartına olan farkı yerine 4070 Ti Super'den bahsediliyor.23741,72 bukadar olurmu
Böyleymiş
Ben internet e yazdım sadece ne çıktıysa onun fotoğraf ını aldım buraya ekledim sende yazsan bende yazsam sonuç aynı nebilem benNE ZAMAN OLDU BUNLAR? NE ARA VERİLDİ OYUN TESTİ İZNİ GELDİ NE ARA OLDU
Bilmiyorum ben 4080 süper ile arasındaki farkı yazdım bu çıktıLA NE ZAMAN OLDU BUNLAR? NE ARA VERİLDİ OYUN TESTİ İZNİ GELDİ NE ARA OLDU
Bir de niye aradaki 4080 kartına olan farkı yerine 4070 Ti Super'den bahsediliyor.
Bilmiyorum ben 4080 süper ile arasındaki farkı yazdım bu çıktıLA NE ZAMAN OLDU BUNLAR? NE ARA VERİLDİ OYUN TESTİ İZNİ GELDİ NE ARA OLDU
Bir de niye aradaki 4080 kartına olan farkı yerine 4070 Ti Super'den bahsediliyor.
LA NE ZAMAN OLDU BUNLAR? NE ARA VERİLDİ OYUN TESTİ İZNİ GELDİ NE ARA OLDU
Sana sormuyom kral zaten kendi kendime şasırıyorumBen internet e yazdım sadece ne çıktıysa onun fotoğraf ını aldım buraya ekledim sende yazsan bende yazsam sonuç aynı nebilem ben
Bilmiyorum ben 4080 süper ile arasındaki farkı yazdım bu çıktı
Bilmiyorum ben 4080 süper ile arasındaki farkı yazdım bu çıktı
Hee tamam ozmnSana sormuyom kral zaten kendi kendime şasırıyorum![]()
25 bin olursa mükemmel olurKesin bir şey diyemem ama marka modele göre fiyatlandırma değişecektir benim verdiğim fiyat tahminidir zaten kesin düşünce ile bakmamak lazım.