.Ardaa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 583
Razer hariç gerisi çöp.Tükenmiş galiba
Razer msi steelseries gibi markalardan daha mı iyi bunlar bilgim yok
Razer hariç gerisi çöp.Tükenmiş galiba
Razerin hangi modelleri iyi rog strixin scope da iyi deniyorduRazer hariç gerisi çöp.
Tükenmiş galiba
ulugames.com.tr
bundanda 1 tane lazım ilerde çok sağlam bişi![]()
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.tr
Nasıl yani anlamadım ve 60 ile 68 farkı nebundanda 1 tane lazım ilerde çok sağlam bişi
Tuş sayisiNasıl yani anlamadım ve 60 ile 68 farkı ne
Kral manyetik switch attım normalde 2k idi yavaş yavaş 4 olacak manyetik switch sonuçta sana kalan bişi.Ajazzin baba bir modeli var mı
İlla diyorsan ak820 pro bakAjazzin baba bir modeli var mı veya razerin diğer parçalarla çok bağımsız olsun istemiyorum
Aula f75den artıları ne o attığın modelinKral manyetik switch attım normalde 2k idi yavaş yavaş 4 olacak manyetik switch sonuçta sana kalan bişi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlla diyorsan ak820 pro bak
ak 820 proAjazzin baba bir modeli var mı veya razerin diğer parçalarla çok bağımsız olsun istemiyorum
F75den kötü değil mi buak 820 pro
switchleri bana göre daha güzel daha mm olarak tuş daha aşşağıda ve daha hızlı basabilirsin 8k hz e kadar destek sağlıyor oyunlar için birebir diyebilirim ben şahsen birde manyetik switchAula f75den artıları ne o attığın modelin
Manyetik switch olması zaten en büyük artısı istersen kendi sitesinden bak diğer ülkelerde en prem markalardan.Aula f75den artıları ne o attığın modelin