Valorant hesabım ne kadar eder?

neura

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Valorant oynamıyorum full cs oynuyorum cs de bıçak alcam valo hesabımı satmayı düşünüyorum
Kuronami vandal
Oni vandal
Gaia vandal
Ulupençe ghost
Karaborsa kelebek
Ep 9 a2 full battlepass
80+ seviye
Peak plat 3 şuan ki rankini bilmiyorum

hocam satmayın kenarda dursun illaki arada sırada oynamak isteyeceksiniz.
bir de ederinden düşüğe gidiyor hesaplar genel olarak, hiç gerek yok bana kalırsa.
bir kez satmaya kalktım bende kendi hesabımı sonrasında çalınma olayları oldu ve geri aldım.

bir de ederinden düşüğe gidiyor hesaplar genel olarak, hiç gerek yok bana kalırsa.
bir kez satmaya kalktım bende kendi hesabımı sonrasında çalınma olayları oldu ve geri aldım.
Anladım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ne kadar eder peki

Anladım hocam

Ama ne kadar eder peki
Toplam harcanan TL miktarı nedir hocam? Satın alma geçmişinizi kontrol ettiniz mi?

edeceği 300-500 lira fazlası etmez gerek yok kalsın

Valorant oynamıyorum full cs oynuyorum cs de bıçak alcam valo hesabımı satmayı düşünüyorum
Kuronami vandal
Oni vandal
Gaia vandal
Ulupençe ghost
Karaborsa kelebek
Ep 9 a2 full battlepass
80+ seviye
Peak plat 3 şuan ki rankini bilmiyorum
2k eder belki

edeceği 300-500 lira fazlası etmez gerek yok kalsın
aynen knk az daha düşür beleşe alalım

2k eder belki

kimse 2k vermez, gider kendi istedigi skinleri aylir.

Ayrica hesap satin alimlarinda dolandirma vs cok oluyor. simdi satan arkadas gmaili verse bile hesabini geri alabilir istese, bu riski kimse almaz. ederi max 500 600

kimse 2k vermez, gider kendi istedigi skinleri aylir.

Ayrica hesap satin alimlarinda dolandirma vs cok oluyor. simdi satan arkadas gmaili verse bile hesabini geri alabilir istese, bu riski kimse almaz. ederi max 500 600
2k ya 2 3 tane skin anca alır hatta bıç alırsa 2 tane skin anca alır. ben rgx karambit asil vandal 3bp olan hesabı 1.5k ya sattım

2k ya 2 3 tane skin anca alır hatta bıç alırsa 2 tane skin anca alır. ben rgx karambit asil vandal 3bp olan hesabı 1.5k ya sattım
o kadar para veren enayiymis hocam. dolandirici birisi olsaydiniz hesabi geri alabilirdiniz isteseydiniz...

o kadar para veren enayiymis hocam. dolandirici birisi olsaydiniz hesabi geri alabilirdiniz isteseydiniz...
bi kaç kişi yazıp duruyordu içlerinden birisi aldı geçti artık ne derseniz diyin adama orası beni ilgilendirmez. bir sürü hesap alıp sattım güvenilirliğim var geri çekmek gibi işim olmaz benim ki zaten bu güvenilirlik sayesinde satıldı

2k eder belki

bende 21 bıçak var 15 vandal var bütün silahlara skin var o kadar parayı şuanki aklım olsa yatırmaz 1 bıaçk 1 vandal bi phantom bide battle pass bitti ama benim hesabın bile edeceğim max 3-5k

bende 21 bıçak var 15 vandal var bütün silahlara skin var o kadar parayı şuanki aklım olsa yatırmaz 1 bıaçk 1 vandal bi phantom bide battle pass bitti ama benim hesabın bile edeceğim max 3-5k
Ben yine nefsimi tuttum gidip hep savaş bileti aldım. :D hesapta 5-6 tane savaş bileti var.
Asil, Yağmacı, Ejder, Yitik, Köken, İyon, Champions 23 Vandalım var.
Asil, İyon phantomum var.
Sihirpunk Operator'um var.
gerisi full savaş bileti. Champions 23 set.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,381
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri