AMD'nin Hamlesi Ne Olacak?

Xenovian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
Nvidia 2000, 3000, 4000 serisi ekran kartlarına bile bazı özellikleri getirdi. AMD 7000 serisi gpuları için fsr 4 ve diğer özellikler için uğraştıklarını söyledi. Sizce ne olacak?

Çıkacak hocam kart mart ayında işte. :D Haberlere bakmıyorsun herhalde. :D AFMF 2 falan da geldi hem.

Nvidia 2000, 3000, 4000 serisi ekran kartlarına bile bazı özellikleri getirdi. AMD 7000 serisi gpuları için fsr 4 ve diğer özellikler için uğraştıklarını söyledi. Sizce ne olacak?
hocam artık gpu da nvidia cpu da amd oldu intel silindi artık nvidia cpu çıkaracağını söyledi ama ne olur ne biter bilmiyorum

Çıkacak hocam kart mart ayında işte. :D Haberlere bakmıyorsun herhalde. :D AFMF 2 falan da geldi hem.
Afmf2 2024 yılında çıktı 9000 serisine gelipte 7000 serisine gelmeyecek özellikler hakkında yazmıştım

6000 serisine bile yazılım desteği vermesi lazım. Yoksa herkes nvidia geçecek.
%90 pazar payıyla tekel sayılır Nvidia.
AMD bu kafayla giderse tamamen silinecek kanısındayım.

Son düzenleme:
ya su yazılıma adam alın la şu nvıdıa bı yetısın artık

Afmf2 2024 yılında çıktı 9000 serisine gelipte 7000 serisine gelmeyecek özellikler hakkında yazmıştım

Bildiğim kadarıyla yeni özelliklerden sadece FSR4 var. İyi diyorlar ona da. Ama tek bir özellikle ayakta kalır mı AMD göreceğiz. :D

6000 serisine bile yazılım desteği vermesi lazım. Yoksa herkes nvidia geçecek.
%90 pazar payıyla tekel sayılır Nvidia.
AMD bu kafayla giderde tamamen silinecek kanısındayım.
gpu konusunda evet ma cpu da şuan ddr5 seviyesinde eziyo

Kafaya bak nvidia nın işlemcisi mi var 🤣🤣🤣
bro sen kafadan kontak mısın ben sadece amd adına konuştum amd hem gpu hem cpu tarafında da tutulduğu için gpu tarafında nvidia ipleri eline aldı cpu tarafında ddr5 de am 5 intelin yeni çıkan bütün işlemcilerinden dahah iyi ayrı yetten nvidia işlemci üretmeye başliyacağını açıkladı xd

bro sen kafadan kontak mısın ben sadece amd adına konuştum amd hem gpu hem cpu tarafında da tutulduğu için gpu tarafında nvidia ipleri eline aldı cpu tarafında ddr5 de am 5 intelin yeni çıkan bütün işlemcilerinden dahah iyi ayrı yetten nvidia işlemci üretmeye başliyacağını açıkladı xd
Çıkarınca konuş olmayan uşağa kız biçme.

AMD kartlar driver problemlerini dlss i çözse müthiş kart yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri