MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 691
aynen ilk alanlar olarak şanslıyız vallahiİlk stoğu alan herkesin ürünü ptt ile geliyor. Büyük ihtimal fareler aynı kamyonda.
aynen ilk alanlar olarak şanslıyız vallahiİlk stoğu alan herkesin ürünü ptt ile geliyor. Büyük ihtimal fareler aynı kamyonda.
1 kamyon mouse varİlk stoğu alan herkesin ürünü ptt ile geliyor. Büyük ihtimal fareler aynı kamyonda.
Hocam reklamın linkini özelden atarmısınız düşerse alayım direkBu reklamı gördüm ama gamepadin stoğu yok. Denk gelen var mı?
linkini alamadım tekrar denk gelirse atarımHocam reklamın linkini özelden atarmısınız düşerse alayım direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar pro model aldım bu fareyi kablo ile kullanılabiliyor mu kullanıyorsa kutusunda mevcut mu ?
Hangi rengini aldınız.sabah reklam çıktı 750 ye çektim eyvallah hocam taktik işe yarıyor
beyazHangi rengini aldınız.
ben ilkinde aldım keşke iade etseydim rengi kalmayınca siyah almıştım.beyaz
vergisiz halimi bu fiyat.Bende şimdi gördüm entryi denedim biraz AJ159P modeli 1khz olan 730 TL ye düşüyor stok yok diye herhalde Ajazz satıcısında olmalı diye anlıyorum çünkü birden fazla pro modelini satan sayfa var
Vergili olması lazım 100TL civarı ürün 600 küsur da vergisi oluyor.vergisiz halimi bu fiyat.