oyunbilgisi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
hissiyat olarak hangisi daha iyidir, vgn v87 pro kullanıyorum
hiç alakası yok , switchler biraz alt seviye kasa zaten boş tam giriş seviye bi klavye ama bütçeye göre sesi yine fena değilbu aldığn tkl klavyenin sesi nasıl çıktı gift switche göre
Düz m1 derken? link atar mısınız?Hocam m1w daha mı ust versiyon anlamadım düz M1 aldım ama ben yanlarda RGB yokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini aldiniz
Monsgeek. Ama cream yellow piano pro vs ile çok çok iyi olur.hissiyat olarak hangisi daha iyidir, vgn v87 pro kullanıyorum
Hocam sizin konuya eklediğiniz ürünlerin alttaki ürün M1 v5 diğeri m1w v3 ? Ben M1 v5 olanı aldım yanlış olan mi buDüz m1 derken? link atar mısınız?
m1v5 8000mah, m1 v3 6000mah tek fark bu. 8000 mah daha mantıklı aynı fiyattalarken.Hocam sizin konuya eklediğiniz ürünlerin alttaki ürün M1 v5 diğeri m1w v3 ? Ben M1 v5 olanı aldım yanlış olan mi bu
Söylediğin siwitchleri nereden sipariş verebilirimDüz m1 derken? link atar mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monsgeek. Ama cream yellow piano pro vs ile çok çok iyi olur.
M1 ve diyosunuz ama isimde m1w yani w harfi var fark yok mum1v5 8000mah, m1 v3 6000mah tek fark bu. 8000 mah daha mantıklı aynı fiyattalarken.
Bence evet
manyetik switchli yazım ve ses hissiyatı bekleme![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
bu nasıl dostum?
Birde iyzico ile öde %20 banner'ı gitmiş. Kampanya bitti mi? 31.01.2025 son diyor ama.m1v5 8000mah, m1 v3 6000mah tek fark bu. 8000 mah daha mantıklı aynı fiyattalarken.
Bu manyetik, hissiyat anlamında kötü. Rapid trigger arıyorsanız;![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
bu nasıl dostum?
Hocam bu bütçelerde en kral hall efekt klavyeleri alırsın, Akkorlara bakmanı önermem.![]()
bu nasıl dostum?