sesi daha zevksizse aluminyum olması sağlamlık ne işime yarayacak masada durcak bi yere vurmayacakki insanAula f75 flex cut pcb daha iyi olması normal. Bunda kasa açısından alu olması daha sağlam oluyo ve qmk via var. Mesela aulada yazılımı indirmeye korkuyor insanlar.
Başaramadık hocam alamiyoz vallaAula f75 flex cut pcb daha iyi olması normal. Bunda kasa açısından alu olması daha sağlam oluyo ve qmk via var. Mesela aulada yazılımı indirmeye korkuyor insanlar.
pcyi her açtığımda klavye çalışmamaya başladı res atmam gerekiyor ak820 pro da gözümden düştüak820pro 2k ya zirve klavye benim için üstü israf
aulaf75ede piano switch taktım biraz daha iyi klavye için iki kat para verilmez be
kendisi kusurlu ben öyle sevdim kendisini sıkıntı yokpcyi her açtığımda klavye çalışmamaya başladı res atmam gerekiyor ak820 pro da gözümden düştü
Hocam m1w daha mı ust versiyon anlamadım düz M1 aldım ama ben yanlarda RGB yokmuşAula f75 flex cut pcb daha iyi olması normal. Bunda kasa açısından alu olması daha sağlam oluyo ve qmk via var. Mesela aulada yazılımı indirmeye korkuyor insanlar.
Hangisini aldinizYanlış olanı aldım hayat bitti
ses açısından kusursuz ama ben de severim kendisini coconut latte , v3 pro , ktt kang falan takıyorum o ses yok yine dekendisi kusurlu ben öyle sevdim kendisini sıkıntı yok
bu aldığn tkl klavyenin sesi nasıl çıktı gift switche göreses açısından kusursuz ama ben de severim kendisini coconut latte , v3 pro , ktt kang falan takıyorum o ses yok yine de