❌İndirim Bitti! Hyte Y70 Touch Siyah Sepette ( 12.503TL )

Bir ara bende almayı düşünüyordum fakat bütün incelemelerini izlediğimde hepsinde üst kapakta açıklık mevcuttu. Hatta pchocası bahsetmişti sanırım. Bu kadar para verip böyle kusurlu olması beni caydırdı açıkcası. Ben titiz olduğumdan sürekli gözüme takılacaktı, fakat bazı kişileri de rahatsız etmeyebilir.

1738696840065.png

bu kasa "infinite" versiyonu değil dimi? yani ekran 2.5k olan bu, 4k olan değil sanırım

Merhaba,

Arkadaşlar neredeyse düz versiyon fiyatına touch versiyon Hyte Y70 Touch Siyah kasa :)

Linkten satın aldım ürünüm geldi ve touch model bilginize,

bu kasa "infinite" versiyonu değil dimi? yani ekranı 2.5k olan bu, 4k olan değil sanırım.

Şu indirim yüzünden beyaz kasadan siyaha dönüyorum 😂 corsair fanlarım vardı satıp birde lianli kurduk mu tamamdır

Almayan pişman olur bu fiyata :):)
Dün akşam kurdum, ekranı yazılımı halletmeden önceki hâli.

1000045129.jpg

Ürün açıklamasının yanlış girilme ihtimali var mıdır? Link üzerinden alan oldu mu? Ürün gerçekten ekranlı versiyon mu geldi?

Ya şuan full + full beyaz sistem kuruyorum, ekipmanlarımdan tut, monitör standına kadar şu anda beyaz, masam da beyaz, sistem için şuan 7800xd + beyaz 4080 li sistem düşünüyorum ve kovalıyorum şu aralar, ama satılan 2. el sistemlerde kullanılan kasalar hep absürt kötü, o yüzden bunun beyazına 4080 li beyaz sistem kurmayı düşünüyorum, bu kasa siyah çok absürt durur mu acaba beyaz sistem için siyah kasa ?
4070 süperli sistem sattım ekran kartı ve anakarr kaldı sadece lianli setup ile akvaryum yapıyorsan paraya kıyıp lianli set yap derim bu arada 4070 süperim satılık beyaz aklınızda bulunsun modart alış satış da ref se mevcut diğer parcalar gitti dediğim gibi bahsettiğiniz sistem vardı

Ekler

• 20241229_031009.jpg
    20241229_031009.jpg
    2.5 MB · Hit: 39
Geri