❌İndirim Bitti! Antec NX290 Rainbow Fanlı Temperli Camlı Mid Tower Mesh Siyah Gaming Kasa 1.189₺

1-fanlar kontrol kumandayla mı yoksa anakartla da kontrol edebiliyor muyuz yani 3pin bağlantısı var mı ?
2. olarak usb çıkışların hepsi yan tarafta mı ?
3- fanlar sesli mi çalışıyor ? hızını falan kontrol edebiliyor muyuz ?
4- mıktanıs filtreler var mı
1- kasa uzerindeki dugmeden kontrol ediyorum kalani icin bir fikrim yok. baglarken iki pinlik bir baglanti yaptim kasanin kendi kablolari icerisinde, guc kablolamasini da molex ile yaptim
2 - evet + burasi biraz can sikici kasa uzerinde sadece bir tane usb 3.0 var diger iki port 1.0. calisiyorlar mi bilmiyorum bu arada hic denemedim bile
3 - benim kanaatimce hayir; bendeki sesin cogu islemci fani ve gpudan geliyor yuk altinda ztn, hizini kontrol edebiliyorsak bile fikrim yok. bios uzerinden baktim ama sanirim oradan olmuyor oluyorsa bile bu modelde olmuyor
4 - kasanin uzerinde var sanirim bahsettiginiz filtre, elastik bir sey miknatisli padleri vs. var

1- kasa uzerindeki dugmeden kontrol ediyorum kalani icin bir fikrim yok. baglarken iki pinlik bir baglanti yaptim kasanin kendi kablolari icerisinde, guc kablolamasini da molex ile yaptim
2 - evet + burasi biraz can sikici kasa uzerinde sadece bir tane usb 3.0 var diger iki port 1.0. calisiyorlar mi bilmiyorum bu arada hic denemedim bile
3 - benim kanaatimce hayir; bendeki sesin cogu islemci fani ve gpudan geliyor yuk altinda ztn, hizini kontrol edebiliyorsak bile fikrim yok. bios uzerinden baktim ama sanirim oradan olmuyor oluyorsa bile bu modelde olmuyor
4 - kasanin uzerinde var sanirim bahsettiginiz filtre, elastik bir sey miknatisli padleri vs. var
anladım hocam molex ile güç aldıysa fanların hızları sabit demektir. fan ışıklarını da iki pin ile kasa tuşuna kontrolcü gibi bişey bağladınız sanırım o da argb olmuyor yani anakartla kontrol olmaz. teşekkürler.

İçerisinde fan varmı ? Varsa kaç tane

Size zahmet birkaç tane fotoğraf ekleme şansınız var mı? Alacak arkadaşlar için fikir oluşmuş olur hemde

İçerisinde fan varmı ? Varsa kaç tane
fan yok hepsiburadadan sorulara cevap kismindan ogrendim bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

markasına güvenip alacak arkadaşlar kalitesi çok iyi değil fanları da sessiz değil çinli kasalarla aynı denebilir

fiyatına göre iş görür tabi ki
içinde fanla gelmiyor zaten bunu neye kanaat getirerek yazdın acaba

Geri