🔥İndirim Wraith de FGG Madlions Hall Effect klavye 2049₺🔥

somoncum

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,214

hall effect klavye nasıl oluyor ya gamepad gibi titriyor mu?
Şimdi ds4 kolla (kolu örnek verdim sadece başka kollar da olabilir) ride4 oynuyorsun diyelim. R3'ü ne kadar sola yatırırsan motor o kadar sola yatar, az yatırırsan az sola yatar. Bunda da o var w bastın diyelim basma sertliğine göre gaz yavaş yavaş veya bir anda açılabilir.

fps oyununda sol yaptın sağ yaparken parmağını soldan çekmediğin sürece sağ yapmaz ya karakter o esnada ölü nokta vardır orayı pass geçmeye hall effect deniyor klavye senin yerine yok sayıyor tepkime de fark gösteriyor

Switchlerin basım mm ayarını ayarlayabilirsiniz buda ciddili kas hafızası gerektirir
Şimdi ds4 kolla (kolu örnek verdim sadece başka kollar da olabilir) ride4 oynuyorsun diyelim. R3'ü ne kadar sola yatırırsan motor o kadar sola yatar, az yatırırsan az sola yatar. Bunda da o var w bastın diyelim basma sertliğine göre gaz yavaş yavaş veya bir anda açılabilir.
Hocam sizce alınır mı bide 60 ve 68 arasındaki fark nedir?

Aula mı bumu

Hocam sizce alınır mı bide 60 ve 68 arasındaki fark nedir?
Mad68de yön tuşları da var ve sağdaki del insert tuşları falan da var auladaki gibi farkı bu sadece. Kaliteden şüphe ediyorum çünkü bu özelliklere göre fiyat çok uygun. Kullananlar illa ki vardır bence araştırılıp alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,860
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri