csbuffer91
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Güzel indirim ama bunun yerine sahibinden üzerinde 1500e aj 159 pro almayı tercih ederim.
v3 arasında baya fark var şekil olarakhocam deathadder v3 ü kırdımda, 1500 TL'ye deathadderla aynı boyutlarda bi mouse arıyorum bundan iyisinin bulabilir miyim
şekli kötü onun ya attackshark alıcam 2kyaGüzel değil vxe ler var bu fiyata alınmaz
900 lıraya almıstım bence bunu almak yerıne aj159 pro almak daha mantıklıBedava
![]()
RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıwww.mediamarkt.com.tr
TTACK SHARK X11 Wireless Gaming Mouse nasıl sizce900 lıraya almıstım bence bunu almak yerıne aj159 pro almak daha mantıklı
vergıyle cok pahalı oluyo o alıexprestekını dıyorsanızTTACK SHARK X11 Wireless Gaming Mouse nasıl sizce
yok kendi sitesinden alıcam 51 dolara falan tekabul ediyor 1900tl civarıvergıyle cok pahalı oluyo o alıexprestekını dıyorsanız
Sıcak fırsatlarda konu açarken hiç mi utanmadın? Satıcısı sensin herhalde :dBedava
![]()
RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıwww.mediamarkt.com.tr
VXE R1 Pro aldım hocam 1.400'e farkeder mi dediğiniz modellerle çokRazer kalitesi ucuz ürünlerinde yok bunu alacağınıza z1 yada 159 pro alın
1400 e iyi almışsın daha donanımlıVXE R1 Pro aldım hocam 1.400'e farkeder mi dediğiniz modellerle çok
Ne alaka hocam fiyat olarak eski fiyatlarına kıyasla güzel indirim var ve bazı enduserlar VGN Ajazz ATK gibi markalara güvenmiyor bu tarz adı bilindikleri alıyorlar senin tercihin olmayabilir benim de değil, kendim ATK Blazing Sky F1 Pro kullanıyorum ama dediğim şekilde olan insanların sayısı az olmadığı için ihtiyacı olan alsın dedim. Yani kısacası ilgini çekmiyorsa başka konuya geç burda takılma, fırsat var mı var senin bunu yazarken utanman gerekiyordu. İyi forumlar.Sıcak fırsatlarda konu açarken hiç mi utanmadın? Satıcısı sensin herhalde :d