yusufyeni 80+ Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 57 10 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, 4080 süperli bi sistem almak istiyorum. Üstünkörü baktığımda F/P sistem göremedim. Var mı önerebileceğiniz bir sistem?
Arkadaşlar merhaba, 4080 süperli bi sistem almak istiyorum. Üstünkörü baktığımda F/P sistem göremedim. Var mı önerebileceğiniz bir sistem?
TheFaLcoN 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,572 Reaksiyon skoru 729 10 Şubat 2025 #2 Ben şuan sıfırdan sistem kuruyorum, çok az kaldı toplanmasına, önerim uygun bulduklarınızı sıfır, pahalı olanları, 2. El kfg temiz durumlarını öğrenip almanız. Sistemi tamamladığımda fotoğraf atıcam. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Şubat 2025 yusufyeni yazmış: Arkadaşlar merhaba, 4080 süperli bi sistem almak istiyorum. Üstünkörü baktığımda F/P sistem göremedim. Var mı önerebileceğiniz bir sistem? Devamı için tıklayın... Yani tek tek toplamak hem maaliyet açısından hemde istediğiniz parçalarla daha iyi olur
Ben şuan sıfırdan sistem kuruyorum, çok az kaldı toplanmasına, önerim uygun bulduklarınızı sıfır, pahalı olanları, 2. El kfg temiz durumlarını öğrenip almanız. Sistemi tamamladığımda fotoğraf atıcam. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Şubat 2025 yusufyeni yazmış: Arkadaşlar merhaba, 4080 süperli bi sistem almak istiyorum. Üstünkörü baktığımda F/P sistem göremedim. Var mı önerebileceğiniz bir sistem? Devamı için tıklayın... Yani tek tek toplamak hem maaliyet açısından hemde istediğiniz parçalarla daha iyi olur