Garip ben düz v5 i bağlayabilmiştim via olarak hocam. Kablolu çalıştırabilmiştim ama belki kablosuz kullanıyorsan ondan sorun olabilir. Hocam V3 ve V5 arasında görünüşte, ışık şiddetinde fark var mı? İkisi de birebir aynı renk ve keycapli almışsındır diye düşünüyorum.düz v5 siyah , ikisini de birlikte aldım
Yok hocam.Rapid trigger var midir bunda?
ikisinde de keycap ışığı emiyor farklı switchle denemeye vaktim olmadı heünz , şu an sadece viayı denemeye çalışıyorum , nasıl bağlamıştınız siz ?Garip ben düz v5 i bağlayabilmiştim via olarak hocam. Kablolu çalıştırabilmiştim ama belki kablosuz kullanıyorsan ondan sorun olabilir. Hocam V3 ve V5 arasında görünüşte, ışık şiddetinde fark var mı? İkisi de birebir aynı renk ve keycapli almışsındır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam.
Hocam kullanmadım daha bilgim yok fakat kablosuz kullanılmıyor diye gördüydüm via qmk fln ne kadar doğru bilmiyorumikisinde de keycap ışığı emiyor farklı switchle denemeye vaktim olmadı heünz , şu an sadece viayı denemeye çalışıyorum , nasıl bağlamıştınız siz ?
Bende öyle düşünüyorum hocam sağlam klavye Aulanın driverı flnda güven vermiyor kaça satmıştınız siz ?ben aulayı sattım çekicem 1 tane ölmürlük klavye olduğunu düşünüyorum v3 ile v5 arasında kaldım sadece ufak farklar var
kablolu hocamHocam kullanmadım daha bilgim yok fakat kablosuz kullanılmıyor diye gördüydüm via qmk fln ne kadar doğru bilmiyorum
Hocam kablolu modda json file yi o qmk sitesine atmıştım sorunsuz çalışmıştı şimdi elimde olmadığı için bakamıyorum. İkisinde de ışık şiddeti vs. aynıysa V3 ü almak içi hiçbir sebep yok sanırım.ikisinde de keycap ışığı emiyor farklı switchle denemeye vaktim olmadı heünz , şu an sadece viayı denemeye çalışıyorum , nasıl bağlamıştınız siz ?
qmk kullanacak biri varsa klavye yeni çıktığı için tam çalışmıyor ya da bende olmadı , ne zaman düzgün hale geleceği de pek belli değil ve biraz daha yumuşak hissiyat isteyen direkt v3 alabilir v5 bir iki tık daha sert hissettiriyoHocam kablolu modda json file yi o qmk sitesine atmıştım sorunsuz çalışmıştı şimdi elimde olmadığı için bakamıyorum. İkisinde de ışık şiddeti vs. aynıysa V3 ü almak içi hiçbir sebep yok sanırım.
Fiyat önemsiz ya Auladan bin kat daha güven veriyor kasası ve yazılımı sağlam diye alıp bozulana kadar devam edicem aulayı kaça satmıştınız bu arada ?Aynen ondan dedim bir klavyeye 4000TL bayılıcam şimdi çok mantıklı gelmiyor ama sağlam klavye en azından.
Hocam 4250ye beyaz rengini almak mi 3825tlye siyah viayi almak mi sizceFiyat önemsiz ya Auladan bin kat daha güven veriyor kasası ve yazılımı sağlam diye alıp bozulana kadar devam edicem aulayı kaça satmıştınız bu arada ?
valla ne yalan söyliyim zebra gibi desenleri hoşuma gitmedi keycaps in birde qmk via yokmuş bence siyah V5 VİA olanı bende onu almayı düşünüyorum Beyaz olanın switchleri daha çok hoşuma gitti sadece o kadarHocam 4250ye beyaz rengini almak mi 3825tlye siyah viayi almak mi sizce
değil hocam aynı switchler var zatenV5 in tuşları sertmiş v3 e göre