kanka pekı 4600g mı 3600 mu yanı sımdı tam bılemdıgım ıcın soruyorum 4 oldugu ıcın tahmınımce daha yuksektır herhalde5500 ile 3600 arasındaki tek belirgin fark önbellek. 3600 alırsan fps oyunlarında daha iyi fpsler alırsın onun haricinde hangisi ucuzsa o alınabilir. ikiside sıfır alınmaz 2.el 3600 daha ucuza bulunabiliyor.
4600g tam karşılığını bilmiyorum ytde kariılaştrma videolarına bakabilirsin ama 8mb önbelleği var 3600ün 36mb 4 katı. 3600 daha iyi diyebilirim ama arada ne kadar fark var bir şey diyemem. Karşılaştırma videolarına bak aşağı yukarı fikir edinirsinkanka pekı 4600g mı 3600 mu yanı sımdı tam bılemdıgım ıcın soruyorum 4 oldugu ıcın tahmınımce daha yuksektır herhalde
4 olduğu için daha yüksektir diye bir kafadan düşünme çünkü her zaman öyle olmuyor ama 4600 elinizde varken bence değiştirmeye gerek yokkanka pekı 4600g mı 3600 mu yanı sımdı tam bılemdıgım ıcın soruyorum 4 oldugu ıcın tahmınımce daha yuksektır herhalde
Sayıyla alakası yok, sonunda G olanlar APU yani pc'nin çalışması için ekran kartı gerekmeyen işlemcilerdir ama performansları daha düşük olur iki işi aynı anda yaptıkları içinkanka pekı 4600g mı 3600 mu yanı sımdı tam bılemdıgım ıcın soruyorum 4 oldugu ıcın tahmınımce daha yuksektır herhalde
elımde apu sıstem var az once karsıma 3600 ıel ılgılı bı vıdeo cıktı sasırdım nasıl ıyı odlugununa oyuzden foruma da sorayım dedım saolun cevap ıocın4 olduğu için daha yüksektir diye bir kafadan düşünme çünkü her zaman öyle olmuyor ama 4600 elinizde varken bence değiştirmeye gerek yok
evet sıstemım apu bı sıstem pekı arada cok fark varmıdır ?Sayıyla alakası yok, sonunda G olanlar APU yani pc'nin çalışması için ekran kartı gerekmeyen işlemcilerdir ama performansları daha düşük olur iki işi aynı anda yaptıkları için
kaca ılana koyayım senceElindeki işlemciyi satıp 5600 almak daha mantıklı olabilir
apu işlemcilerin genel piyasasını bilmiyorum hocam yanlış fiyat vermeyeyim.elımde apu sıstem var az once karsıma 3600 ıel ılgılı bı vıdeo cıktı sasırdım nasıl ıyı odlugununa oyuzden foruma da sorayım dedım saolun cevap ıocın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet sıstemım apu bı sıstem pekı arada cok fark varmıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaca ılana koyayım sence
cok saol hocamR5 3600 PCİ Express 4,0 desteği ve yüksel önbelleği ile öne çıkıyor. B550 anakartınız varsa ve FPS oyunları oynuyorsanız R5 3600 alınmalı. R5 5500 ise daha güncel ve 3600'den daha az ısınıyor. 5500'e stok fan yeterli olurken 3600 ile stok fan pek mümkün değil. Hikayeli oyunlarda denk performanslar veriyorlar. Artık hangisinin avantajları sana uyuyorsa ona göre seçim yaparsın
tesekkur ederımapu işlemcilerin genel piyasasını bilmiyorum hocam yanlış fiyat vermeyeyim.