Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,277
mikrofon bittmemiş miydi
mikrofon bittmemiş miydi
Yoo ben burdan aldim şuan https://app.temu.com/m/ndhpnndbk3bmikrofon bittmemiş miydi
Hic temu indirmedigim telefondan girdim linke 1k gozukuyor fiyat dusmuyorYoo ben burdan aldim şuan https://app.temu.com/m/ndhpnndbk3b
Bunu ben bugün teslim aldım gerçekten çok çok iyi, şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar alın dua edersiniz,üstelik sitedeki muafillerine göre cidden iyi fiyata geliyor
Bundan sonra 1000 tl lik bi alışveriş yapıyorsun 2 gün bekliyorsun ortalama..Sonra 1000 tl lik ücretsiz alışveriş imkanı veriyor, ki vergi dahil 1000 tl lik alışveriş yaparsan ücretsiz gelir.. Ama sepetine 1000 tl lik ürünler koyarsan üstüne 600 tl civarı vergi eklenir urunu o şekilde alırsın bu noktaya dikkat ederek sepetine oluştur derim.. 2 gün sonra mesajlatina bildirimi gelir 1000 tl krediniz hesabınıza tanımlandı diye.. Kendin kontrol etmek istersen de wincredit diyerek arayabilirsin..
Bir de ben şöyle yapiyorum:..1000 tl kredi verdiği zaman 2.kez alışveriş yapiyorum, vergiyle 1000 tl sınırına dikkat ediyorum dolayısıyla tekrar 1000 tl kredi veriyor onu da 2 gün sonra tekrar tanımladığınız yine aynı taktikle kullanıyorum. Dolayısıyla birçok farklı hesaptan çok farklı tc kimlik no tanımlayarak uygun fiyata sıklıkla alışveriş yapıyorum bedavaya yakin fiyatlarla
Hocam şu an sipariş versem bu durumda 2 gün sonra 1000 TL kredi mi gelicek doğrumu anladım.Bundan sonra 1000 tl lik bi alışveriş yapıyorsun 2 gün bekliyorsun ortalama..Sonra 1000 tl lik ücretsiz alışveriş imkanı veriyor, ki vergi dahil 1000 tl lik alışveriş yaparsan ücretsiz gelir.. Ama sepetine 1000 tl lik ürünler koyarsan üstüne 600 tl civarı vergi eklenir urunu o şekilde alırsın bu noktaya dikkat ederek sepetine oluştur derim.. 2 gün sonra mesajlatina bildirimi gelir 1000 tl krediniz hesabınıza tanımlandı diye.. Kendin kontrol etmek istersen de wincredit diyerek arayabilirsin..
Bir de ben şöyle yapiyorum:..1000 tl kredi verdiği zaman 2.kez alışveriş yapiyorum, vergiyle 1000 tl sınırına dikkat ediyorum dolayısıyla tekrar 1000 tl kredi veriyor onu da 2 gün sonra tekrar tanımladığınız yine aynı taktikle kullanıyorum. Dolayısıyla birçok farklı hesaptan çok farklı tc kimlik no tanımlayarak uygun fiyata sıklıkla alışveriş yapıyorum bedavaya yakin fiyatlarla
Odeme tutari 1000 TL yi gecmeyince 1200 krediyi tamamlatmiyor 1180 küsut kredide biraktiriyor ve 1000tl tl kredi alabilmen icin gereken1200 krediye ulaşamadığın icin tekrar alisveris yapmani istiyor, benim basima ilk seferinde gelmişti dikkat et buna..Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şu an sipariş versem bu durumda 2 gün sonra 1000 TL kredi mi gelicek doğrumu anladım.
Yani 995 tl de bırakma 10 20 tl lik bise ekleMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şu an sipariş versem bu durumda 2 gün sonra 1000 TL kredi mi gelicek doğrumu anladım.
Ben alacaktim dusmuyor bende yaamikrofonu kullanan var mı ne için kullanabiliriz ne yapabiliriz değer mi fiyatı ?
Ben 5 hediye ücretsiz almıştım arkadaş davet ile hiçbirşet ödemedimBeyler bu bedava 4 hediye olayı var onda herhangi farklı bir şey var mı tamamen ücretsiz mi geliyor bilgisi olan bilgilendirebilir mi