Yphen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 564
Bu satıcıdan ürün satın alınır mı güvenilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gaming Gen TR bu mağaza diğer sitelerde kullandıkları isim bu kısacası alınır güvenliBu satıcıdan ürün satın alınır mı güvenilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gaming gen tr kısaca güvenilir alabilirsinizBu satıcıdan ürün satın alınır mı güvenilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dostum anlıyorum sıkıntılı ürün almışsın ama eski konuları yükseltip durmasanaHayır alınmaz. Aynı firma değiller fatura gaming gen tr'den gelse bile. Beta Plus E ticaret firması olarak geçiyor, iade kabul etmiyorlar bkz: ekşi, şikayetvar, google map yorumları, cayma hakkınızı kullanamıyorsunuz, bilerek süreci uzatıyorlar, sorumluluk kabul etmiyorlar. Kusurlu, Bozuk bir ürün tesliminde veya sadece 14 günlük iade hakkınızı kullanmak için THH başvurarak uğraşmakla ilgili probleminiz yoksa Beta Plus E Ticaret platformundan alabilirsiniz.
aramalarda ilk karşıma çıkan bir kaç sonuca yazdım sadece, konu eski olsa da firma güncel. illaki bakan olacaktır. rahatsızlık için kusura bakmayınDostum anlıyorum sıkıntılı ürün almışsın ama eski konuları yükseltip durmasana