Beta Plus Teknoloji güvenilir mi?

gaming gen tr firması

kendi sitesinde daha uyguna geliyor ordan alsanız daha mantıklı olurdu

Hayır alınmaz. Aynı firma değiller fatura gaming gen tr'den gelse bile. Beta Plus E ticaret firması olarak geçiyor, iade kabul etmiyorlar bkz: ekşi, şikayetvar, google map yorumları, cayma hakkınızı kullanamıyorsunuz, bilerek süreci uzatıyorlar, sorumluluk kabul etmiyorlar. Kusurlu, Bozuk bir ürün tesliminde veya sadece 14 günlük iade hakkınızı kullanmak için THH başvurarak uğraşmakla ilgili probleminiz yoksa Beta Plus E Ticaret platformundan alabilirsiniz.

Hayır alınmaz. Aynı firma değiller fatura gaming gen tr'den gelse bile. Beta Plus E ticaret firması olarak geçiyor, iade kabul etmiyorlar bkz: ekşi, şikayetvar, google map yorumları, cayma hakkınızı kullanamıyorsunuz, bilerek süreci uzatıyorlar, sorumluluk kabul etmiyorlar. Kusurlu, Bozuk bir ürün tesliminde veya sadece 14 günlük iade hakkınızı kullanmak için THH başvurarak uğraşmakla ilgili probleminiz yoksa Beta Plus E Ticaret platformundan alabilirsiniz.
Dostum anlıyorum sıkıntılı ürün almışsın ama eski konuları yükseltip durmasana

Oyuncu laptobu almıştım, ikinci el yolladılar. İade edilmiş, tamir görmüş ürün satıyorlar. Gidip bizzat mağazadan kapalı kutu ürünü olduğunu görerek almak gerekli, hele ki elektronik ise

Gaming gen tr olarak satış yapan firma ismi beta plus gaming gen onların kısaca

Öncelikle Bu bir forum olduğu için konunun eski olması cevaplanmaması gerektiği anlamına gelmiyor. İnsanlar araştırma yaparken gerçek bilgiyi görmek ister.

Konu sahibinin sorduğu şirket "Beta plus" bu gaming gen tr'nin gerçek şirket ismi değil. (Olsa güzel olurdu çünkü taksit olan sitelerde kullanılabilirdi)
Faturadan da görebilirsiniz gaming gen tr'nin gerçek ismi şu "Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi" (Beta oyun)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,499
Üyeler
184,941
Son üye
Mr.Zenith
Geri