- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,488
Evet ama artık yavaş yavaş 4gb VRAM yetmemeye başladı, FPS olarak aynı diyebiliriz
Ayrıca RX 580 wattman hatalarını hesaba katalım.
Evet ama artık yavaş yavaş 4gb VRAM yetmemeye başladı, FPS olarak aynı diyebiliriz
O gönderdiğin linkte adam en son paylaşılan driveri indirmiş WHQL değilAyrıca RX 580 wattman hatalarını hesaba katalım.
Gelde anlat bunu işte30 Mayısta açılmış konu?
Güzel pp- Ceza alan üyeler arkadaşınız olabilir, arkadaşlarınızın hatasını sorgulayın ama savunmayın.
- "Fanboy" konusunda da, birbirinize hakaret eder gibi sürekli bu şekilde itham etmeyi bırakın.
Gelde anlat bunu işte
O gönderdiğin linkte adam en son paylaşılan driveri indirmiş WHQL değil
Hiç bir hata olmadan kullanan bir sürü kişi de gördüm buna ne diyeceksin?RX 580 Radeon Wattman Hatası
Selamlar herkese. Bilgisayarımda anakart, ekran kartı ve power supply değişimi yaptım. Asrock AM3+ bir anakart, Asus ROG Strix Radeon RX580 marka/model ekran kartı ve Corsair CS750m 80+ Gold Modüler güç kaynağı satın aldım. Ekran kartı sürücülerim güncel, Windows 10 Pro kullanıyorum. Son...www.technopat.net
https://forum.shiftdelete.net/konular/rx-580-wattman-hatasi.636889/Sapphire RX 580 8GB Radeon Wattman Hatası
Öncelikle sistem bilgilerim: Ekran kartı : AMD RX 580 8GB 256bit İşlemci: İntel Core i5 3570 3.4 Ghz PSU: 650W +80 Anakart : Asus B75M-A Sorunum, resimde gördüğünüz hatayı ekran kartını taktığım günden beri almam ve ilk kullandığım zamanlarda sıkıntısız oyun oynatırken şimdi PC başında...www.technopat.net
xD
Bana alıntı yapma sebebin nedir?RX 580 Radeon Wattman Hatası
Selamlar herkese. Bilgisayarımda anakart, ekran kartı ve power supply değişimi yaptım. Asrock AM3+ bir anakart, Asus ROG Strix Radeon RX580 marka/model ekran kartı ve Corsair CS750m 80+ Gold Modüler güç kaynağı satın aldım. Ekran kartı sürücülerim güncel, Windows 10 Pro kullanıyorum. Son...www.technopat.net
https://forum.shiftdelete.net/konular/rx-580-wattman-hatasi.636889/Sapphire RX 580 8GB Radeon Wattman Hatası
Öncelikle sistem bilgilerim: Ekran kartı : AMD RX 580 8GB 256bit İşlemci: İntel Core i5 3570 3.4 Ghz PSU: 650W +80 Anakart : Asus B75M-A Sorunum, resimde gördüğünüz hatayı ekran kartını taktığım günden beri almam ve ilk kullandığım zamanlarda sıkıntısız oyun oynatırken şimdi PC başında...www.technopat.net
xD
Hiç bir hata olmadan kullanan bir sürü kişi de gördüm buna ne diyeceksin?
Bana alıntı yapma sebebin nedir?
Attığın konular çok eski.RX 580 Radeon Wattman Hatası
xD
Attığın konular çok eski.
yalnız 5700XT'in rakibi olan 2070s ortalama 1K daha pahalı ve bu farka değmez heralde, ayrıca kartı düzgün çalışanların çoğu bu oynamaya katılmıyor geneldeKumar oynamıyoruz, binlerce Türk lirası verdiğin ürünün hatalı olup olmamasını şansa mı bırakacaksın? Ayrıca yapılan oylamaya göre AMD ekran kartı alan her 10 insandan 4'ü driver sorunu çekiyor. Nvida'da bu durum 10 insandan 1'i.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra bir sebebim yok.
yalnız 5700XT'in rakibi olan 2070s ortalama 1K daha pahalı ve bu farka değmez heralde, ayrıca kartı düzgün çalışanların çoğu bu oynamaya katılmıyor genelde