Eski Forum Uyeleri Nerede

O zaman tekrar üye olması için modem değiştirmesi gerekecek perma olanların. Yani ben öyle anladım.
İstediğini değiştirsin.
Ban yemesine sebep olan huylarını değiştirmediği sürece bir manası yok.

Şu geçen cs go da hile kullanarak ban yememe yöntemi ile konu açan vardı ya o sinirsiz ban yemişti.
Bu yöntemi kullanın hile kullanırken ban yemezsiniz demişti
O arkadaş korsana destek olmakla kalmamış korsanlığı öğretmiş 😂 Ban yemesi çok mantıklı. Steam'den VAC ban yemek gibi bişey bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İp ban mı yiyorlar
Mantıken öyle olması lazım. Atıyorum ben perma yedim yeni e posta açtım geldim ama ip adresim yine aynı. Admin bunu fark edip yine ban atabilir. Biraz da adminin insafına kalmış bir şey.

O arkadaş korsana destek olmakla kalmamış korsanlığı öğretmiş 😂 Ban yemesi çok mantıklı. Steam'den VAC ban yemek gibi bişey bu.
Doğru
Ama hak etmişti onun gibiler yüzünden artık rekabetçi/online oyunlar oynanmaz hale geldi

Doğru
Ama hak etmişti onun gibiler yüzünden artık rekabetçi/online oyunlar oynanmaz hale geldi
Evet hileciler yüzünden lisede bıraktım online oyun oynamayı. S2 diye bir oyun vardı FPS oyunu onu oynardık sonra o kadar hileci doldu ki bıraktık. Ardından Point Blank'e başladık. Wall Hack yüzünden oynanmaz hale geldi. O gün bu gündür online oyunların yüzüne bakmıyorum.

Evet hileciler yüzünden lisede bıraktım online oyun oynamayı. S2 diye bir oyun vardı FPS oyunu onu oynardık sonra o kadar hileci doldu ki bıraktık. Ardından Point Blank'e başladık. Wall Hack yüzünden oynanmaz hale geldi. O gün bu gündür online oyunların yüzüne bakmıyorum.
Wolfteam de çok vardı bir ara da sonra cs şimdi valorant

ara sıra bakıyorum konulara daha konu açmayı bilmeyenler 0 araştırma ile başlık açanlar var bıktım artık aynı şeyi google aramasıyla bulacak ama forumda "bu nasıl" "bu ne demek" diye konu açıyorlar. 20 kişi de cevap yazıyor cevap yazanlarada kızıyorum ama yardım etmeye çalışıyor onlar. neyse cevap yazmak gerekecek konu olursa belki denk geliriz. iyi forumlar
Çok güzel açıklamışsınız gerçekten.
Birisi soru sorar 5dk sonra aynı soruyu başka birisi sorar.
Google yerine buraya konu açanlar.
Aynı soruyu hergün düzenli olarak soranlar.
Bilmediği konular hakkında bilgi vermeye çalışan üyeler.
Bu benim 2 . üyeliğim
İlk üyeliğimde herkese yardım etmeye çalıştım niyeyse sıkılmadan aynı sorulara aynı cevapları yazardım. Şimdi bu üyelikte gördüğüm saçma konulara gülüp geçiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
Wolfteam de çok vardı bir ara da sonra cs şimdi valorant
Hilecilerin bir çözümü yok ya. Ne kadar önlem alırlarsa alsınlar yok abi bitmiyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel açıklamışsınız gerçekten.
Birisi soru sorar 5dk sonra aynı soruyu başka birisi sorar.
Google yerine buraya konu açanlar.
Aynı soruyu hergün düzenli olarak soranlar.
Bilmediği konular hakkında bilgi vermeye çalışan üyeler.
Bu benim 2 . üyeliğim
İlk üyeliğimde herkese yardım etmeye çalıştım niyeyse sıkılmadan aynı cevapları yazardım. Şimdi bu üyelikte gördüğüm saçma konulara gülüp geçiyorum.
Çoklu üyelik yasak ama.

Geri