- Reaksiyon skoru
- 7,551
Kullandığı e-posta ban yiyor diye biliyorumO zaman tekrar üye olması için modem değiştirmesi gerekecek perma olanların. Yani ben öyle anladım.
Kullandığı e-posta ban yiyor diye biliyorumO zaman tekrar üye olması için modem değiştirmesi gerekecek perma olanların. Yani ben öyle anladım.
Sınırsız ban yiyen var mı acaba forumda.Sınırsız ban gibi düşünebilirsin
İstediğini değiştirsin.O zaman tekrar üye olması için modem değiştirmesi gerekecek perma olanların. Yani ben öyle anladım.
İp değişmeyecek ama. Yine tespit edilebilir.Kullandığı e-posta ban yiyor diye biliyorum
Şu geçen cs go da hile kullanarak ban yememe yöntemi ile konu açan vardı ya o sinirsiz ban yemişti.Sınırsız ban yiyen var mı acaba forumda.
Çok var.Sınırsız ban yiyen var mı acaba forumda.
İp ban mı yiyorlarÇok var.
O arkadaş korsana destek olmakla kalmamış korsanlığı öğretmişŞu geçen cs go da hile kullanarak ban yememe yöntemi ile konu açan vardı ya o sinirsiz ban yemişti.
Bu yöntemi kullanın hile kullanırken ban yemezsiniz demişti
Mantıken öyle olması lazım. Atıyorum ben perma yedim yeni e posta açtım geldim ama ip adresim yine aynı. Admin bunu fark edip yine ban atabilir. Biraz da adminin insafına kalmış bir şey.İp ban mı yiyorlar
DoğruO arkadaş korsana destek olmakla kalmamış korsanlığı öğretmişBan yemesi çok mantıklı. Steam'den VAC ban yemek gibi bişey bu.
Evet hileciler yüzünden lisede bıraktım online oyun oynamayı. S2 diye bir oyun vardı FPS oyunu onu oynardık sonra o kadar hileci doldu ki bıraktık. Ardından Point Blank'e başladık. Wall Hack yüzünden oynanmaz hale geldi. O gün bu gündür online oyunların yüzüne bakmıyorum.Doğru
Ama hak etmişti onun gibiler yüzünden artık rekabetçi/online oyunlar oynanmaz hale geldi
Wolfteam de çok vardı bir ara da sonra cs şimdi valorantEvet hileciler yüzünden lisede bıraktım online oyun oynamayı. S2 diye bir oyun vardı FPS oyunu onu oynardık sonra o kadar hileci doldu ki bıraktık. Ardından Point Blank'e başladık. Wall Hack yüzünden oynanmaz hale geldi. O gün bu gündür online oyunların yüzüne bakmıyorum.
Çok güzel açıklamışsınız gerçekten.ara sıra bakıyorum konulara daha konu açmayı bilmeyenler 0 araştırma ile başlık açanlar var bıktım artık aynı şeyi google aramasıyla bulacak ama forumda "bu nasıl" "bu ne demek" diye konu açıyorlar. 20 kişi de cevap yazıyor cevap yazanlarada kızıyorum ama yardım etmeye çalışıyor onlar. neyse cevap yazmak gerekecek konu olursa belki denk geliriz. iyi forumlar
Hilecilerin bir çözümü yok ya. Ne kadar önlem alırlarsa alsınlar yok abi bitmiyorlar.Wolfteam de çok vardı bir ara da sonra cs şimdi valorant
Çoklu üyelik yasak ama.Çok güzel açıklamışsınız gerçekten.
Birisi soru sorar 5dk sonra aynı soruyu başka birisi sorar.
Google yerine buraya konu açanlar.
Aynı soruyu hergün düzenli olarak soranlar.
Bilmediği konular hakkında bilgi vermeye çalışan üyeler.
Bu benim 2 . üyeliğim
İlk üyeliğimde herkese yardım etmeye çalıştım niyeyse sıkılmadan aynı cevapları yazardım. Şimdi bu üyelikte gördüğüm saçma konulara gülüp geçiyorum.