Eski Forum Uyeleri Nerede

Kumar oynamıyoruz, binlerce Türk lirası verdiğin ürünün hatalı olup olmamasını şansa mı bırakacaksın? Ayrıca yapılan oylamaya göre AMD ekran kartı alan her 10 insandan 4'ü driver sorunu çekiyor. Nvida'da bu durum 10 insandan 1'i.

Ekstra bir sebebim yok.
RX 580 ile ilgili bir şey mi dedim? Sebebi yoksa birdaha alıntılama.

yalnız 2070S 5700 XT'ye yeni testler ile %10 fark atıyor. %10 fark olan bir karta rakibi diyemezsin. Ayrıca bu değmez olayı nerden çıktı? RX 570'den RX 5600 XT'ye geçilmeye değmez, fiyat farkı çok. (!)
Arada performans farkı olarak çok var 570 ile 5600XT'nin, ayrıca %10 farka 1K değmez hayatta

Kaan'ın yediği raporların haddi hesabı yok.
Ayrıca bir üye, başka bir üyeye hakaret edemez.
Uygulanan cezaları sormanız normal, ama cezaya itiraz etmeniz veya ceza alan üyeyi savunmanız normal değil.
Forum da sınırsız ban var mı?
Eger varsa kaan neden sınırsız ban yemedi?
Şimdi dersen ki adam platinum bu forum da yardımı var, platinum ama çoğu yerde saçma sapan öneriler ve laflar söylüyordu.
Örnek olarak rtx 2080 ti ve amd ryzen 9 3900x li sisteme 500W önermişti bir başka konuda, kaan dan 4 yaş büyüğüm ona rağmen bana karşı kaç defa uygunsuz dil kullandı.
Raporladım ban yedi geldi yine uygunsuz dil kullandı yine ban yedi yine geldi.
Böyle kişilerin sınırsız ban yemesi lazım bence.

Forum da sınırsız ban var mı?
Evet, sınırsız ban var.
Eger varsa kaan neden sınırsız ban yemedi?
Şimdi dersen ki adam platinum bu forum da yardımı var, platinum ama çoğu yerde saçma sapan öneriler ve laflar söylüyordu.
Eğer sınırsız ban yememişse, bunu gerektiren bir ihlal yapmamıştır.
Rütbelerin "koruma" özelliği yok. Yani 40 tane Plat rütbesi olsa da bir şey değişmez.
Örnek olarak rtx 2080 ti ve amd ryzen 9 3900x li sisteme 500W önermişti bir başka konuda, kaan dan 4 yaş büyüğüm ona rağmen bana kaç karşı defa uygunsuz dil kullandı.
Yaş fark etmez. Sakıncalı/uygunsuz gördüğünüz her şeyi raporlayın.
Raporladım ban yedi geldi yine uygunsuz dil kullandı yine ban yedi yine geldi.
Böyle kişilerin sınırsız ban yemesi lazım bence.
Herkesin bir sınırı var, vakti gelince hak ediyorsa perma da yer. Başka bir şey gelmesin aklınıza.

Evet, sınırsız ban var.

Eğer sınırsız ban yememişse, bunu gerektiren bir ihlal yapmamıştır.
Rütbelerin "koruma" özelliği yok. Yani 40 tane Plat rütbesi olsa da bir şey değişmez.

Yaş fark etmez. Sakıncalı/uygunsuz gördüğünüz her şeyi raporlayın.

Herkesin bir sınırı var, vakti gelince hak ediyorsa perma da yer. Başka bir şey gelmesin aklınıza.
Perma ne demek ?

Geri