Uluntrak16
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Arkadaşlar iCUE uygulamasında yapmam gerekenleri tek tek söyler misiniz böyle bir sorun var da. Eski rampage kulaklığımın sesi daha iyi geliyor şu an.
Abicim o beyaz yazıdan bahsediyorum.nasıl bir sorun kardiş
sağ alttan sese bas ses çubuğunun yanında bi tuş var sağda ona bas orda windows sonicteyse onu kapalıya getirAbicim o beyaz yazıdan bahsediyorum.
microsoft store'dan Dolby Access'i indir. ICuedan daha iyi. Dolby üzerinden ayarlamaları yapabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar iCUE uygulamasında yapmam gerekenleri tek tek söyler misiniz böyle bir sorun var da. Eski rampage kulaklığımın sesi daha iyi geliyor şu an.
Kapadım ama şimdi eq ayarlarına dokunamıyorum.uzamsal sesi kapatman lazım
standart ayarlar dokunamazsın. yeni eq profili açman lazım. + simgesine basıp ekleyebilirsin veya hazır bir eq ayarındakı 3 noktadan o ayarı kopyalayıp eq ile oynayabilirsinKapadım ama şimdi eq ayarlarına dokunamıyorum.
Tamamdır hocam şu an güzel gibi kulaklık ama dolby mi 7.1 mi daha iyi?standart ayarlar dokunamazsın. yeni eq profili açman lazım. + simgesine basıp ekleyebilirsin veya hazır bir eq ayarındakı 3 noktadan o ayarı kopyalayıp eq ile oynayabilirsin
Tamamdır hocam şu an güzel gibi kulaklık ama dolby mi 7.1 mi daha iyi?