thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,359
gigabyte giriş modellerinde ısınma problemi var gibi gözüküyor diğer markalarda şimdilik böyle bir şikayet görmedim
gigabyte giriş modellerinde ısınma problemi var gibi gözüküyor diğer markalarda şimdilik böyle bir şikayet görmedim
forum.donanimarsivi.com
coil whine nasıl hocam9070 XT geldi bende Sapphire Pulse modeli var yükte 2 saat kullandım 58 dereceyi geçmiyor sizinkinde bir sorun olabilir setup'um da ekte.
En ufak ses yok daha önceki kartım da Sapphire idi hiç sorun yaşamadımcoil whine nasıl hocam
hangi oyunlarda test ettinEn ufak ses yok daha önceki kartım da Sapphire idi hiç sorun yaşamadım
Cyberpunk 2077,Hunt Showdown, Squad şimdiye kadar deneyebildiklerim 300 W ortalamada çalışıyor herhangi bir coil whine yok.hangi oyunlarda test ettin
cyberpunkta hangi çözünürlükte kaç fps alıyordun hocamCyberpunk 2077,Hunt Showdown, Squad şimdiye kadar deneyebildiklerim 300 W ortalamada çalışıyor herhangi bir coil whine yok.
Hocam, Aynı problem bende de var. Kart oyunlarda 90 dereceler de çalışıyor. Siz problemi nasıl çözdünüz acaba?Hocam çözdüm sadece VRAM 94 95 derecelerde bir de onu çözersem tamamlanacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hallettim hocam yoğun uğraşlardan sonra.
Hocam Aorus modeli en tepe modellerden biridir Kart'ta sorun var tavsiyem Bunu Bildirmeniz Görseller ile beraber reddit'te AMD topluluklarında ingilizce Bir şekilde konu açıp Duru anlatınHocam, Aynı problem bende de var. Kart oyunlarda 90 dereceler de çalışıyor. Siz problemi nasıl çözdünüz acaba?
Kartın modeli :GIGABYTE Radeon RX 9070 XT AORUS
Hocam güle güle kullanın.9070 XT geldi bende Sapphire Pulse modeli var yükte 2 saat kullandım 58 dereceyi geçmiyor sizinkinde bir sorun olabilir setup'um da ekte.
Bende anakart B650 Project Zero, XPG 32 GB 6400 MHZ Ram var hocamHocam güle güle kullanın.
Anakartinizin modeli nedir Bende sistem toplayacağım 7500F + 9070xt pulse ile sizin sistem güzel duruyor