Portal 2Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum
Aynı fikirle ben de o oyunu aldım. Steam Remote Play ile oynanabiliyor denmişti. O telefondan oynayabiliyor mu yoksa bilgisayardan mı yapabiliyoruz sadece? Nasıl oluyor bilginiz var mı?Portal 2
Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum
Chained togetherportal 1 ve 2 , it takes two , a way out aklıma şimdilik bunlar geldi ve stardew valley tabii kişu birbirinize ip ile bağlanıp parkur yaptığınız bir oyun vardı adını unuttum o da süper olur.
Valla hiç bilmiyorum hocam o mevzuyuAynı fikirle ben de o oyunu aldım. Steam Remote Play ile oynanabiliyor denmişti. O telefondan oynayabiliyor mu yoksa bilgisayardan mı yapabiliyoruz sadece? Nasıl oluyor bilginiz var mı?
bunu duydum da epic de var mı acabaPortal 2
hocam dediğiniz oyun chained together, ancak bu oyunda tatsız şeyler yaşanılabilir. Alınabilecek bir risk değilportal 1 ve 2 , it takes two , a way out aklıma şimdilik bunlar geldi ve stardew valley tabii kişu birbirinize ip ile bağlanıp parkur yaptığınız bir oyun vardı adını unuttum o da süper olur.
hay yaşa aynen chain together.Chained together
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla hiç bilmiyorum hocam o mevzuyu
nedir o tatsız şeyler knkmhocam dediğiniz oyun chained together, ancak bu oyunda tatsız şeyler yaşanılabilir. Alınabilecek bir risk değil![]()
abi lütfen boşanmayın olur sonrahocam dediğiniz oyun chained together, ancak bu oyunda tatsız şeyler yaşanılabilir. Alınabilecek bir risk değil![]()
abi oyun çok kanser ve 1 kişi hata yapınca diğer kişi de gidiyornedir o tatsız şeyler knkm
Yok indirimleri bekleyin baya ucuza düşüyor 6 dolar vermek gereksiz olabilir eğer aceleniz yoksabunu duydum da epic de var mı acaba
he şu sırtında çekic olan oyun mu bir ara reelsleri çıkmıştı erkek geçiyor kız kalıyor arkada asdjhklahlsdahlsabi lütfen boşanmayın olur sonrakatılıyorum bence stardew valley deneyin yengemiz bayılacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a
abi oyun çok kanser ve 1 kişi hata yapınca diğer kişi de gidiyorgerginlik çıkar.
yok hocam 6 dolar vermem yaYok indirimleri bekleyin baya ucuza düşüyor 6 dolar vermek gereksiz olabilir eğer aceleniz yoksa