Neler Yeni

Hatunla oynanacak oyunlar?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Doğukan Barut
Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Berkay Aydın
Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum
Portal 2

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci
portal 1 ve 2 , it takes two , a way out aklıma şimdilik bunlar geldi ve stardew valley tabii ki :D şu birbirinize ip ile bağlanıp parkur yaptığınız bir oyun vardı adını unuttum o da süper olur.

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Berkay Aydın
portal 1 ve 2 , it takes two , a way out aklıma şimdilik bunlar geldi ve stardew valley tabii ki :D şu birbirinize ip ile bağlanıp parkur yaptığınız bir oyun vardı adını unuttum o da süper olur.
Chained together
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı fikirle ben de o oyunu aldım. Steam Remote Play ile oynanabiliyor denmişti. O telefondan oynayabiliyor mu yoksa bilgisayardan mı yapabiliyoruz sadece? Nasıl oluyor bilginiz var mı?
Valla hiç bilmiyorum hocam o mevzuyu

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Arnold
It takes two çok keyifli gerçekten.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Emre
hocam dediğiniz oyun chained together, ancak bu oyunda tatsız şeyler yaşanılabilir. Alınabilecek bir risk değil :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Doğukan Barut

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci
hocam dediğiniz oyun chained together, ancak bu oyunda tatsız şeyler yaşanılabilir. Alınabilecek bir risk değil :D
abi lütfen boşanmayın olur sonra :D katılıyorum bence stardew valley deneyin yengemiz bayılacaktır.

a
nedir o tatsız şeyler knkm
abi oyun çok kanser ve 1 kişi hata yapınca diğer kişi de gidiyor :D gerginlik çıkar.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Doğukan Barut
abi lütfen boşanmayın olur sonra :D katılıyorum bence stardew valley deneyin yengemiz bayılacaktır.

a

abi oyun çok kanser ve 1 kişi hata yapınca diğer kişi de gidiyor :D gerginlik çıkar.
he şu sırtında çekic olan oyun mu bir ara reelsleri çıkmıştı erkek geçiyor kız kalıyor arkada asdjhklahlsdahls

Yok indirimleri bekleyin baya ucuza düşüyor 6 dolar vermek gereksiz olabilir eğer aceleniz yoksa
yok hocam 6 dolar vermem ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,110
Üyeler
169,675
Son üye
gen7zy
Top Bottom