Neler Yeni

4K Oyunda Hangi Ekran Kartı Daha İyi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Farkindayim hocam ancak dedigim gibi sıcak bakmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle 5070 alınmalı, çünkü zaten 4K'da aradaki FPS farkı iyice kısılıyor, fark en fazla 5-8 FPS falan oluyor ama işin içine MFG da girince işler aşırı değişiyor, sadece 12 GB VRAM biraz sıkıntı, haricinde her türlü 5070 derim.
Hocam bende ayniyim 12 gb kafa bozuyor sadece

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan
Hocam bende ayniyim 12 gb kafa bozuyor sadece
Ben yine de sıkıntı etmezdim hocam, RTX 4070 12 GB kullanıyorum, çözünürlüğüm 3440x1440 yani 2K ile 4K arasında bir yerde kalıyor ve her oyunda beni kurtarıyor, bu yüzden 4K'da da kurtarabileceğine inanıyorum, en kötü bir iki grafik ayarı kısmak zorunda kalınabileceğini düşünüyorum. Zaten oyunların büyük çoğunluğunda hiç sıkıntı yaşamazsın, RDR 2, The Last of Us, Forza Horizon 5, bir de belki Alan Wake 2'de sıkıntı olur, onda da dediğim gibi bir kaç ayar kısınca sıkıntı kalmaz düşüncesindeyim. Ben alsaydım yani içim rahat olurdu.

Şu tabloda 5070'i MFG açık düşünsene (4K Ultra testler için)
Bu video'da da zaten testler 4K Ultra yani bu FPS'leri alacaksın, sıkıntı yok ki.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Ben yine de sıkıntı etmezdim hocam, RTX 4070 12 GB kullanıyorum, çözünürlüğüm 3440x1440 yani 2K ile 4K arasında bir yerde kalıyor ve her oyunda beni kurtarıyor, bu yüzden 4K'da da kurtarabileceğine inanıyorum, en kötü bir iki grafik ayarı kısmak zorunda kalınabileceğini düşünüyorum. Zaten oyunların büyük çoğunluğunda hiç sıkıntı yaşamazsın, RDR 2, The Last of Us, Forza Horizon 5, bir de belki Alan Wake 2'de sıkıntı olur, onda da dediğim gibi bir kaç ayar kısınca sıkıntı kalmaz düşüncesindeyim. Ben alsaydım yani içim rahat olurdu.

Bu video'da da zaten testler 4K Ultra yani bu FPS'leri alacaksın, sıkıntı yok ki.
Anladım hocam teşekkür ederim o zaman butceme gore haraket edeceğim para ueterse 5070 ti yoksa 5070 alacagim 👍

Burda mfg acik degil demi

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan
Anladım hocam teşekkür ederim o zaman butceme gore haraket edeceğim para ueterse 5070 ti yoksa 5070 alacagim 👍

Burda mfg acik degil demi
Hayır, saf güç karşılaştırması o

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Kayra

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan
Anladım mfg yokkende fark azsa zaten cevap belli aslinda sadece 12 gb vram korkutuyor
O video'daki testler de 4K Ultra zaten, daha üst bir VRAM kullanımı olamaz, MFG, DLSS falan açınca daha da düşer hatta, video'da VRAM kayanklı bir dezavantaj görülmüyor, uzun oynanışlarda şişer belki, o da bir kaç grafik ayarı kısarsın sıkıntı olmaz.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Neden sıcak bakmıyorsunuz?
Hocam bu yasima kadar hep nvidia kullandim cogu seyini biliyorum birde is yerinden abim 6800 kullaniyor cw olsun isinmasi olsun driverler olsun uzaklastiriyor beni birde nvidia iphone gibi piyasasi dusmuyor

O video'daki testler de 4K Ultra zaten, daha üst bir VRAM kullanımı olamaz, MFG, DLSS falan açınca daha da düşer hatta, video'da VRAM kayanklı bir dezavantaj görülmüyor, uzun oynanışlarda şişer belki, o da bir kaç grafik ayarı kısarsın sıkıntı olmaz.
Anladim hocam tesekkurler bilgi icin icim baya rahatladi butce olursa 5070 ti yoksa 5070 alacagim 👍

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Görkem Çağan
4070ti s kesinlikle 5070 yaklaşamaz bile mfg ye kanıp 5070 alma sakın jensen herkesi tanıtımda dolandırdı :kekw:

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Kayra
Hocam bu yasima kadar hep nvidia kullandim cogu seyini biliyorum birde is yerinden abim 6800 kullaniyor cw olsun isinmasi olsun driverler olsun uzaklastiriyor beni birde nvidia iphone gibi piyasasi dusmuyor

Anladim hocam tesekkurler bilgi icin icim baya rahatladi butce olursa 5070 ti yoksa 5070 alacagim 👍
1.5 Aydır 7700xt kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım artık AMD çözdü o işleri.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
efe araci
4070 Ti Süper ve 5070 Arasındayım hangisi 4kda daha uzun süre rahat bir oyun deneyimi sunar?
4070 ti süper kesinlikle daha iyi 4070 ti süpere yerine 9070 de tercih edilebilir 4k gaming için.

hocam CW nin amd ile ilgisi yok tamamen kart üreticisi ile alakalı mesela asus dual nvidia kart alsan yine CW olacak driver sorunu artık yok ekran kartına telefon muamelesi yapma alacaksan en az 5 yıl kullanacaksın sonuçta her yıl yeni telefon çıkıyor ama her yııl ekran kartı çıkmaz hatta eklemek istedim driver konusunda nvidia şu an amd den beter sıçtı cebinize yazık olmasın.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
4070ti s kesinlikle 5070 yaklaşamaz bile mfg ye kanıp 5070 alma sakın jensen herkesi tanıtımda dolandırdı :kekw:
Hocam mfg olmadan aradaki fps farki 10 falan mfg ile 5070 daha iyi olmazmi

4070 ti süper kesinlikle daha iyi 4070 ti süpere yerine 9070 de tercih edilebilir 4k gaming için.

hocam CW nin amd ile ilgisi yok tamamen kart üreticisi ile alakalı mesela asus dual nvidia kart alsan yine CW olacak driver sorunu artık yok ekran kartına telefon muamelesi yapma alacaksan en az 5 yıl kullanacaksın sonuçta her yıl yeni telefon çıkıyor ama her yııl ekran kartı çıkmaz hatta eklemek istedim driver konusunda nvidia şu an amd den beter sıçtı cebinize yazık olmasın.
Hocam eger haziranda 5070 ile 9070xt benzer fiyatta olurlarsa 9070xt alip sans veririm ama olmazsa 5070 taraftari olurum gibi 4070 ti super ile mfg olmadan aralarinda 10 fps var mfg olmayan oyunlardada idare eder ben zaten genel olarak olan oyunlae oynayacsgim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,863
Üyeler
169,782
Son üye
oguzhana11
Top Bottom