❌İndirim Bitti! Hepsiburada Peşin Fiyatına 9 Taksitli 9070 XT'ler Stokta!

Çokta önemli değil 33k dan kartın stokları bitti 34k olsa yine biterdi
Vatan da ilk gün 29.700 den sipariş verenlerden biriyim sonra iptal ettim gerek yok diye. HB 31.000 den sattı, çeşitli siteler 32.000 den girdi, şimdi HB 33.300 den iteledi. Yeni stoklar da 34, 35, 36 diye gidecektir, nasıl olsa alınıyor, nasıl olsa kaçtan koysak havada kapıyorlar diyorlar ben HB yerinde olsam 9 taksit diye 36-37 den itelerim nasılsa "kankaağ taksitli yaa" diye alacak adamlar var,.

Benim için hava hoş, ben yana yakıla kart beklemiyorum ama bizim bu milletteki enayilik ne zaman son bulacak cidden merak ediyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSRP demek her şey dahil son kullanıcı satış fiyatı demek, Türkiyedeki ithalatçılar 600 dolardan mı alıyor da vergi ile 720 olsun :D

Bizim ithalatçılar AMD nin kapısını çaldığı zaman 9070 XT için maksimum 450-470 dolar civarı bir para ödüyor kart başına. Ayrıca Türkiye de ekran kartlarına ayrı bir vergi yok sadece gümrük vergisi var.
Gümrük vergisi yok. KDV var.
O da sadece yüzde 20.
Gümrük vergisi dediğimiz şey KDV den önce alınan vergidir.
Msrp vergisiz fiyattir.
Bunun nedeni ABD de ürünler vergisiz listelenir. En son ödeme aşamasında vergili fiyat belli olur.
Sebebi ise her eyalette farklı vergi oranları oluyor olması. Sen zip kodu girince senin eyaletinin vergi oranı çıkar.

Vatan da ilk gün 29.700 den sipariş verenlerden biriyim sonra iptal ettim gerek yok diye. HB 31.000 den sattı, çeşitli siteler 32.000 den girdi, şimdi HB 33.300 den iteledi. Yeni stoklar da 34, 35, 36 diye gidecektir, nasıl olsa alınıyor, nasıl olsa kaçtan koysak havada kapıyorlar diyorlar ben HB yerinde olsam 9 taksit diye 36-37 den itelerim nasılsa "kankaağ taksitli yaa" diye alacak adamlar var,.

Benim için hava hoş, ben yana yakıla kart beklemiyorum ama bizim bu milletteki enayilik ne zaman son bulacak cidden merak ediyorum.
3080 kullanıyorum şu anda açmadığı oynamadığı oyun yok. Fiyat olarak da ilk gün satıldığı fiyata inmediği müddetçe almayı düşünmüyorum. Elbet bu ilk alımların dalgası biter ama o zamana kadar giriş seviyesi kartları bile 35 e alan olacak sonra 30 dan aynı kartı 2 ay sonra alanları görünce ah vah edecekler de yapacak bir şey yok

Aynen kardeşim araba alıyoruz.

Yahu 10 yıllardır GPU pazarında olan MSRP yi mi anlatıcam sana birader, git öğren öyle gel.
Öncelikle kelimelerine dikkat et dostum. Karşında çocuk yok. Hakliysanda üslubuyla dile getir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Siz ne yiyip içiyonuz olum. MSRP 599 dolar, HB 920 dolardan iteliyor halen daha iyi fiyat, bir daha bulamazsınız diye goygoy yapıyonuz.

Alan alsın umurumda değil de göz göre göre bu kadar enayilik de hiç normal değil beyler, az beyninizi kullanın.

Edit: alanların %70 i 9 taksit çektirip kartı sarı sitede okutma peşinde, kullanacak adam çok az.
Valla yazıyorum hala iyi fiyat dolar artacak diyorlar. Allah akıl fikir versin.

Hala pahalı fiyatlar. Alınacak bir yanları yok yeni kartların.

Gümrük vergisi yok. KDV var.
O da sadece yüzde 20.
Gümrük vergisi dediğimiz şey KDV den önce alınan vergidir.
Msrp vergisiz fiyattir.
Bunun nedeni ABD de ürünler vergisiz listelenir. En son ödeme aşamasında vergili fiyat belli olur.
Sebebi ise her eyalette farklı vergi oranları oluyor olması. Sen zip kodu girince senin eyaletinin vergi oranı çıkar.
Güzel kardeşim belli ki sen şuan MSRP nedir diye Google da aratıp bir şeyler öğrenmeye çalışan bir insansın ama anlık araştırmaların bile yanlış.

2 mesaj önce kalkıp 600 dolara vergi dahil değil + vergi ile 720 diyen insansın gözünü seveyim MSRP falan öğretmeye kalkma. Bizim firmaların kart başı 600 dolar + vergi verdiğini iddia edip bana bir şey bildiğini iddia edemezsin kusura bakma.

7900 XTX gibi 1000 dolar MSRP kart 1 hafta önceye kadar 38 binden satılıyordu, şuan MSRP nin çok üstünde fiyatı olan Nitro+ bile 42K dan satışta.

Hadi buyur hesapla 1000 dolar + KDV + kargo + distribütör kâr payı + perakendeci bayi kâr payı = 42.000 TL

Hesabını bekliyorum ama bu sefer Google amcadan iyi araştır.

29.970tl idi

3080 kullanıyorum şu anda açmadığı oynamadığı oyun yok. Fiyat olarak da ilk gün satıldığı fiyata inmediği müddetçe almayı düşünmüyorum. Elbet bu ilk alımların dalgası biter ama o zamana kadar giriş seviyesi kartları bile 35 e alan olacak sonra 30 dan aynı kartı 2 ay sonra alanları görünce ah vah edecekler de yapacak bir şey yok
Valla sonuna kadar katılıyorum 3080ti 3080'nin amd'nin 6000 serisinin kaldıramıyacağı oyun yok şuan bunların 2'el piyasası ucuz da

Screenshot_20250313_160655_YouTube.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,622
Üyeler
186,354
Son üye
rvmazankeles
Geri