7000 TL S20 FE alınır mı?

Hewlett-Packard

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,214
TR cihazı, SD, 6/128 modeli alınır mı? Değişeni yok, faturası var.

O bütçede Helio G91 işlemcili cihazlar dolaşırken sizin dediğiniz telefonda Snapdragon 865 var çıktığı yılda amiral gemisi işlemciydi bence alınır.

Evet, sıfır zaten bulunmaz ve yenilenmiş olsa değişeni olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bütçede Helio G91 işlemcili cihazlar dolaşırken sizin dediğiniz telefonda Snapdragon 865 var çıktığı yılda amiral gemisi işlemciydi bence alınır.
FE serisi biraz "amiral gemiciği" oluyor gibime geliyor. ısınma sorunu kamera sorunu falan var diyorlar.

Evet, sıfır zaten bulunmaz ve yenilenmiş olsa değişeni olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FE serisi biraz "amiral gemiciği" oluyor gibime geliyor. ısınma sorunu kamera sorunu falan var diyorlar.
ben daha önce s20fe kullandım normal kullanımda ısınma sıkıntısı yoktu. ama zorlayınca s25 s20feden daha çok ısınıyor.

Sarı sitede 7000 TL ve altına satılan telefonların çoğu Redmi tarzı telefon oluyor siz baya iyi bir fiyata telefon bulmuşsunuz kaçırmayın derim.
aynı fiyata S10+ da var aslında. ekran ve kameradan ödün verip donanım ve 120 hz'e öncelik versem nasıl olur?

aynı fiyata S10+ da var aslında. ekran ve kameradan ödün verip donanım ve 120 hz'e öncelik versem nasıl olur?
bence s20fe daha mantıklı s20fenin bir tek parmak izi yavaş çalışıyor s25 geçince harbi çok farketti ama başka bir eksiği yok bence

120hz olayını kullanman çok zor şarjı yiyor resmen.
Oyun oynamak istiyorsan aşırı ısınıyor ama çok hızlı soğuyor.
Kamerası çok iyi. Kamerası için bile alınır.
Kasma donma yaşamadım hiç nadiren olsa takıldığı oldu.
Şarjı günü çıkarmaz helede aldığın kişi hor kullandıysa işin zor.
Tabi bu fiyatlara göre çok çok iyi telefon. Kılıf takasım gelmiyor elde duruşu falan çok iyi.

120hz olayını kullanman çok zor şarjı yiyor resmen.
Oyun oynamak istiyorsan aşırı ısınıyor ama çok hızlı soğuyor.
Kamerası çok iyi. Kamerası için bile alınır.
Kasma donma yaşamadım hiç nadiren olsa takıldığı oldu.
Şarjı günü çıkarmaz helede aldığın kişi hor kullandıysa işin zor.
Tabi bu fiyatlara göre çok çok iyi telefon. Kılıf takasım gelmiyor elde duruşu falan çok iyi.
yok yok ben sadece müzik dinler sosyal medyada takılır taş çatlasın aoh2 oynarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri