Gigabyte 9070xt furmark test sonucu

Olkeash

80+
Reaksiyon skoru
13
Sistemi yeni dizdim gruptaki merak edenler için 10 dakikalık test sonucu

Ekler

• IMG_5483.jpeg
    IMG_5483.jpeg
    2.5 MB · Hit: 121
gigabyte en sıcak çalışan model deniliyordu iyi gözüküyor

Teşekkürler hocam ben de merak etmiştim sonucu

Gigabyte model değil, eagle ve windforce ısınır. Gaming oc ısınmaz, aorus master çalıştığının farkına varmaz.

Gigabyte çok ısınmıyor, Gigabyte windforce modeli ısınıyor sadece. Piyasanın en iyi soğutmalı modellerden biri bile Gigabyte'ın Aorus Master modeli.

Sıcaklıklar iyi bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte model değil, eagle ve windforce ısınır. Gaming oc ısınmaz, aorus master çalıştığının farkına varmaz.
Eagle bile ısınıyor sayılmaz

Geçenlerde de benzer bir konu açılmıştı. Gaming OC, 9070 XT lerde bi tık sıcak (Hot spot ve VRAM)
Gigabyte çok ısınmıyor, Gigabyte windforce modeli ısınıyor sadece. Piyasanın en iyi soğutmalı modellerden biri bile Gigabyte'ın Aorus Master modeli.
Hocam(lar) Gaming OC lerin NVİDİA serisinde ısı problemleri yok doğru da 9070 XT de durumlar farklı.
1742070249935.png

Mesela Nitro+ 350w çektiği için sıcaklıklar öyle bunu anlarım da Gaming OC, 1900+rpm ve 330w civarı tüketim ile bariz sıcak bir model.
Pulse da Nitro+ a nazaran az güç çekiyor ve fan devirleri benzer. Bu yüzden sıcaklık farkları var.
He hayat kalitesini etkiler mi? Muhtemelen hayır AMD lerin hep Hotspot ve Vram leri bu seviyelerdeydi. Sadece Hotspot yüzünden fan açar.
[Birde Gigabyte adına güvenip ekstra para verilirse orada üzer.]
EDİT : Normalde TUF ile muadil olması gerekiyordu.

Geçenlerde de benzer bir konu açılmıştı. Gaming OC, 9070 XT lerde bi tık sıcak (Hot spot ve VRAM)

Hocam(lar) Gaming OC lerin NVİDİA serisinde ısı problemleri yok doğru da 9070 XT de durumlar farklı.
Alıntıyı görüntüle
Mesela Nitro+ 350w çektiği için sıcaklıklar öyle bunu anlarım da Gaming OC, 1900+rpm ve 330w civarı tüketim ile bariz sıcak bir model.
Pulse da Nitro+ a nazaran az güç çekiyor ve fan devirleri benzer. Bu yüzden sıcaklık farkları var.
He hayat kalitesini etkiler mi? Muhtemelen hayır AMD lerin hep Hotspot ve Vram leri bu seviyelerdeydi. Sadece Hotspot yüzünden fan açar.
Para verdiğim model aorus master olur, suprim x olur, rog olur. Suprim ve rog aorustan pahalıysa aorus alırım.

Şuan mining çıkması rpg 2060 kullanıyorum 175 watt tam yükte 65 dereceyi geçmiyor hotspot 80 i görmüyor.

Para verdiğim model aorus master olur, suprim x olur, rog olur. Suprim ve rog aorustan pahalıysa aorus alırım.
Ben o listeye bi Colorful Vulcan eklerim. 40 serisi ise Rog dan sonra gelir benim gözümde. Fiyat olarak denk geldiğim kadarıyla hepsinden daha insaflıydı.

Alıntıyı görüntüle
EDİT : Normalde TUF ile muadil olması gerekiyordu.
Sağol hocam bilgi için

Normal.

Sistemi yeni dizdim gruptaki merak edenler için 10 dakikalık test sonucu
Hocam Ekran kartı fan eğrilerini nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim, aynı kart bende de var, çok fan açıyor. İlk başlarda sizde de öyle miydi?

Geri