abdurrahman3232
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
@Sansar Salvo hocam yardımcı olurrazer blackshark v2 x modelini bugün aldım fakat 7.1 driveri açılmıyo seçme kısmında üçgen ünlem işareti çıktı yardımcı olurmusunus windows 11 kullanıyorum
çok iyi olur valla@Sansar Salvo hocam yardımcı olur![]()
Kutu içerisinden aktivasyon kodu çıkması lazım . Girdiniz mi ?razer blackshark v2 x modelini bugün aldım fakat 7.1 driveri açılmıyo seçme kısmında üçgen ünlem işareti çıktı yardımcı olurmusunus windows 11 kullanıyorum
hocam mükemmelsiniz ya çok iyi anlatmışsınız sanki 2 3yıldır sorunsuz kullanıyormuşsunuz hiç hoparlörleri ile sorun yaşamamışsınız vs vsAktif etmediysen eğer razer uygulaması üzerinden aktif etmen lazım.
1- kutudan kod çıkarsa şanslısın, kod ile aktif et.
2- çıkmadı ise nanay sol pedi sök kodun resmini çek pedi takmaya saatler harca sonra çekdiğin resimdeki kodla aktifleştir.
eğer bunları yapıp aktifleştirdiysen sağ alt taraftaki ses kısmına tıkla, 7.1 razer olanı seç ve 7.1 uygulamasıan gelip orda seçtiğin ses kısmını seç.
Sakın 7.1 açıkken format atma, ki bence bana kalırsa kullanma. skype dc açtığında arkadaşının sesi dupe oluyor oyun sesinide aynen yansıtıyor yada müzik sesini.
tebrikler artık 7.1 e sahipsin (geçmiş olsun)
@ynsemreuzun
olurmu ya razer bu kanka ne saçmalıyorsun senhocam mükemmelsiniz ya çok iyi anlatmışsınız sanki 2 3yıldır sorunsuz kullanıyormuşsunuz hiç hoparlörleri ile sorun yaşamamışsınız vs vs![]()
![]()
![]()
evet girdimKutu içerisinden aktivasyon kodu çıkması lazım . Girdiniz mi ?
aktifleştirdim sıkıntı yok ama sağ altta 7.1 çıkmıyo bendeAktif etmediysen eğer razer uygulaması üzerinden aktif etmen lazım.
2- çıkmadı ise nanay sol pedi sök kodun resmini çek pedi takmaya saatler harca sonra çekdiğin resimdeki kodla aktifleştir.
eğer bunları yapıp aktifleştirdiysen sağ alt taraftaki ses kısmına tıkla, 7.1 razer olanı seç ve 7.1 uygulamasıan gelip orda seçtiğin ses kısmını seç.
Sakın 7.1 açıkken format atma, ki bence bana kalırsa kullanma. skype dc açtığında arkadaşının sesi dupe oluyor oyun sesinide aynen yansıtıyor yada müzik sesini.
@ynsemreuzu
[QUOTE="Sansar Salvo, post: 9745815, member: 91957"]
Aktif etmediysen eğer razer uygulaması üzerinden aktif etmen lazım.
[USER=139846]@ynsemreuzun
[/QUOTE]evet girdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aktifleştirdim sıkıntı yok ama sağ altta 7.1 çıkmıyo bende