benim gördüğüm kadarıyla ilk çıktığında 28900tl idi sonra 298000 oldu en son 31k oldu şu anda ise 33kHocam muhtmelen 32K'dan falan başlar malum Millet yüksek fiyata rağmen stok bırakmıyor
Ama 1-2 ay sonra Yeterince stok olduktan sonra ve alacak olanlar almış olacağı için 30K'dan satarlar yine
Not:
bu kartlar en fazla 27K'dan başlamalıydı normalde ama millet ekmek peynir gibi aldığı için artık çok zor bu fiyatlara
yapacak bir şey yok alacaz 7800xt nitro 2 sene dişi sıkıp ne güncel çıktıysa yapışcazbenim gördüğüm kadarıyla ilk çıktığında 28900tl idi sonra 298000 oldu en son 31k oldu şu anda ise 33kbence fiyatlar pek düşmez.
o kadar saçma ki şu durum, ülkede nefese bile vergi gelecek 600 dolarlık kart 900 1000 dolara gidiyor şaka gibiHocam muhtmelen 32K'dan falan başlar malum Millet yüksek fiyata rağmen stok bırakmıyor
Ama 1-2 ay sonra Yeterince stok olduktan sonra ve alacak olanlar almış olacağı için 30K'dan satarlar yine
Not:
bu kartlar en fazla 27K'dan başlamalıydı normalde ama millet ekmek peynir gibi aldığı için artık çok zor bu fiyatlara
stok sormadım brom ay sonu fiyat dedim soruyu iyi okumanı tavsiy ediyorum. hepsiburada da gelen fiyatı gördün mü sen 33500 e geldiDaha birkaç gün önce hepsiburadada stoğa girmişti.Günlük olarak baksanız bile stok bulablrdnız
eğer düşerse max 30k ya düşer diye düşünüyorum o da giriş seviye modelleri yüksek modeller 34-35k ya gider (nitro hariç o 33.5k - 33k olur) eğer indirim söz konusu olursa.o kadar saçma ki şu durum, ülkede nefese bile vergi gelecek 600 dolarlık kart 900 1000 dolara gidiyor şaka gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok sormadım brom ay sonu fiyat dedim soruyu iyi okumanı tavsiy ediyorum. hepsiburada da gelen fiyatı gördün mü sen 33500 e geldi![]()
nitroda fiyat 1k falan oynar zannımca şuan pttavmde bir tane sapphire 9070xt var 35700 fiyatı aklhjsdlhajks bunu gören satıcı napar 1k indiri makksimum inşallah yaptıkları şu stokculuk ve fahiş fiyatları ellerinde patlareğer düşerse max 30k ya düşer diye düşünüyorum o da giriş seviye modelleri yüksek modeller 34-35k ya gider (nitro hariç o 33.5k - 33k olur) eğer indirim söz konusu olursa.
Birkaç gün önce 7900XT iade edip 9070xt önerisi arayan değil miydiniz?Ondan dolayı güncel stok arıyorsunuz sandım.Ek olarak peşin fiyatına 9taksit imkanı da vardı.Eğer en ucuzu arıyorsanız simerjide veya pcikolikte oluyor.Bunların stokları beklemenız gerekiyoro kadar saçma ki şu durum, ülkede nefese bile vergi gelecek 600 dolarlık kart 900 1000 dolara gidiyor şaka gibi
stok sormadım brom ay sonu fiyat dedim soruyu iyi okumanı tavsiy ediyorum. hepsiburada da gelen fiyatı gördün mü sen 33500 e geldi![]()
7900xt yi iade ettim çünkü 28k ya buna vermektense daha güncel ve güçlü kart alırım dedim fakat fiyatı eridi gitti ve ben 7900xt yi cash aldım taksit işine girmiyorum brom taksitli fiyatı da olsa o parayı ben o karta vermem, sırf f/p kartı diye iade ettim fakat maalesef ülkemizdeki nankör satıcılar fiyatları buraya kadar getirdiği için böyle paramızla rezil oluyoruz.Birkaç gün önce 7900XT iade edip 9070xt önerisi arayan değil miydiniz?Ek olarak peşin fiyatına 9taksit imkanı da vardı.Eğer en ucuzu arıyorsanız simerjide veya pcikolikte oluyor.Bunların stokları beklemenız gerekiyor
Hocam yanlış anlamayın ama burda Vergiye suç atmayın Suç Firmalarıno kadar saçma ki şu durum, ülkede nefese bile vergi gelecek 600 dolarlık kart 900 1000 dolara gidiyor şaka gibi
suç zaten satcıların hocam eklemeyi unutmuşum kart vergilerler çok çok 650 700 dolar olacakken bu fiyata çıkaran satıclar zaten o yüzden sitem ediyorumHocam yanlış anlamayın ama burda Vergiye suç atmayın Suç Firmaların
Türkiyede bilgisayar parçalarına sadece %20 KDV uygulanıyor başka hiç bir vergi yok ve Avrupa ülkelerinde'de %21 KDV uygulanıyor yani Avrupa ülkelerinden %1 daha ilaz vergi alınıyor bizde aslında
Vergiyle beraber 9070XT 26K falan yapıyor üstüne ekstra 1K daha satıcı karı eklersek 27K'dan başlaması gerekiyordu yani maximum (yanlış anlama kartdan 1K kâr etsin demedim ekstra 1K dedim Yani zaten MSRP fiyatında kâr payları dahil yani toplam en az 3K kâr etmiş olacaklar kart başı 27K'ya satarsalar)
Ama Bakıyolar 31K'ya koyinca'da peynir ekmek gibi gidiyor adamda neden 27K'ya koyayım diyor