25 k civarina taksitli laptop kullanim amacim oyun ve edit arada yapcam edit 1080 p ultrada akici olsun yeterli fanlar ses cikarmasin valorant ve cs de uzmesin mumkunse ikisindede 250 fps civari alirsa sevinirim degilsede uzun omurlu olsun yeterŞimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.
Şimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.
Ayıp olmasın ama uzun ömürlülük ve fiyat bakımından AM5 bin basar.
Orta bütçede kasa toplayıp pubg oynayacak varsa boşuna am5 almasın, 5700x3d 9700xten bile hızlı pubgde. İlerde param olur 7800x3d 9800x3d alırım derseniz başka.
5000 serisinin tek olayı verimlilik bence değmez.Hocam 100k'ya bu laptop alınır mi? https://app.hb.biz/9QlOalfA00Pm
Ekran 2k, 5070ti 12gb var, işlemcisi ne kadar iyi bilemedim ama. Sizce önerdiğiniz razer mi bu mu almak daha mantıklı? O razer laptopun klavyesini çok beğenmedim ingilizce klavyeymiş ve ısınma sorunu olabiliyormuş.
yokyeni nesillerin fiyatları daha pahalı o yüzden beklemekte fayda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
serdar hocam lenovo legion pro 7i gen9 da bilinen bir kronik sıkıntı varmı?
hocam normalde çok istemesemde3 90k'ya kadar bütçem var haberin olsun tekrar teşekkür ederim.Merak etme eve gelince önereceğim sana da.