Yardım Arctic MX-4 alacağım, sahte midir ?

ikisde orjınal ürün aradaki fark azken 8gr daha mantıklı tabi sık sık degiştiriyorsan

Yorumlarına baktığımda bir kaç kişi sahte vs yazmıştı da sormak istedim o yüzden
yorumun altında satıcı yazıyor olması lazım, eğer için rahat olacaksa 2gr mx al ithalatcısı olan resmi distiribütörü olan teknobiyotikten al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisde orjınal ürün aradaki fark azken 8gr daha mantıklı tabi sık sık degiştiriyorsan
çok saçma parça değiştirmeyeceksen 2gr termal macun en az 2-3 sene gider 1 kere düzgün sıkmak yeter

yorumun altında satıcı yazıyor olması lazım, eğer için rahat olacaksa 2gr mx al ithalatcısı olan resmi distiribütörü olan teknobiyotikten al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok saçma parça değiştirmeyeceksen 2gr termal macun en az 2-3 sene gider 1 kere düzgün sıkmak yeter
tek şeyde 1 gr felan gidiyor 6 yada 8 ayda bir degiştirdigini düşünürsek mx4 ün 2 gramı yok mx6 var yakın fiyat oda 2 sefer gider

tek şeyde 1 gr felan gidiyor 6 yada 8 ayda bir degiştirdigini düşünürsek mx4 ün 2 gramı yok mx6 var yakın fiyat oda 2 sefer gider
meseledo o zaten abicim bu mx4 mx6 dediğiniz macunlar boru değil ki, zaten en başlıca özelliklerinden biride kıvamları öyle çabucak pump out olmuyor. yani 6-8 ayda bir değiştirmek gerekmiyor. diyelimki kötü sürdün pump out oldu abi alcaksanız 2gr alın kullanın bitirin bekledikce o macun bozuluyor zaten

Hepsiburada da kuponum var da o yüzden orayı kullanmak daha cazip geldi 😅😅 ama sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum ve satın alıyorum o hâlde doğru mudur ?

Kafam rahat olsun diyorsan teknobiyotikten al direkt resmi distribütör oluyor kendileri sahte olmasının mümkünatı da olmuyor

Geri