Müşteri temsilcisine bağlanıp %20 indirim kodu alabilirsiniz. Max 200 tl indirim yapıyor![]()
Şu an kupon yok diyor bana da.
Müşteri temsilcisine bağlanıp %20 indirim kodu alabilirsiniz. Max 200 tl indirim yapıyor![]()
Nasıl yapıldığını ekledim şimdiŞu an kupon yok diyor bana da.![]()
Nasıl yapıldığını ekledim şimdi
Mesajı düzenledim, bakabilirsin.
Müşteri memnuniyeti için tek seferlik %20 indirim kuponu istiyorum , kupon alabilirsem alışveriş yapacağım deKuzen bu dediğin olmadı ama müşteri hizmetlerine bağladı beni. Ona sordum kupon var mı diye cevap bekliyorum.
Müşteri memnuniyeti için tek seferlik %20 indirim kuponu istiyorum , kupon alabilirsem alışveriş yapacağım de
x15 daha iyiBende easymax x15 var hangisi daha iyi.
hocam elimde easymax x15 var sizce g1i almak mantıklı olur mu hangisi daha iyi olur sizceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
1000 kredi ile aldım 650 ye geldi (gözlük 1000tl yi geçsin diye) x15 xbox ve G1 pro karşılaştırmasını gelecek ay yaparım.
bu soruyu 2 üründe gelince cevaplasam daha doğru olur. Daha önce X10 ve G5 Proyu test etmiştim Xbox kolundan net daha iyilerdi bu ürünleri de nisan olmadan incelerim.hocam elimde easymax x15 var sizce g1i almak mantıklı olur mu hangisi daha iyi olur sizce
kanalınızın linkini atarmsınız takip edeyim videonuzu bekliyorum.bu soruyu 2 üründe gelince cevaplasam daha doğru olur. Daha önce X10 ve G5 Proyu test etmiştim Xbox kolundan net daha iyilerdi bu ürünleri de nisan olmadan incelerim.