- Bütçe
- 8000
Arkadaşlar merhaba, kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor da öyle ders çalışması için filan tablet almayı düşünüyorum bütçe maks 8k önerilerinize açığım. Oyun filan oynanmayacak sadece ders çalışıp video izlemek için
Huawei almak ister misiniz?Arkadaşlar merhaba, kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor da öyle ders çalışması için filan tablet almayı düşünüyorum bütçe maks 8k önerilerinize açığım. Oyun filan oynanmayacak sadece ders çalışıp video izlemek için
Marka hiç farketmez fiyat bandında olsun yeter iyi bir öneri varsa huawei de olur tabi kiHuawei almak ister misiniz?
Marka hiç farketmez fiyat bandında olsun yeter iyi bir öneri varsa huawei de olur tabi ki
consumer.huawei.com
çok teşekkür ettim hocam kuponla beraber sipariş verdim direk kendi sitesinden saolun tekrardan <3Klavyesiz versiyonu 450 TL kupon ile 8.549 TL. Yanında fare hediye ediliyor. Google servislerini MicroG ile kurabilirsiniz.Satın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>consumer.huawei.com
çok teşekkür ettim hocam kuponla beraber sipariş verdim direk kendi sitesinden saolun tekrardan <3