GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,889
faturaya zaten indirimli yazılmıyormu eger gıcık bir gümrükçü gelmezse geçero zaman forumca patladık aga
faturaya zaten indirimli yazılmıyormu eger gıcık bir gümrükçü gelmezse geçero zaman forumca patladık aga
hayır normal fiyatı yazıyo 20 dolarlık ürün attım sepetime ben asıl fiyatı 30 dolar oda 27.58 euroya denk geliyor bilemedimfaturaya zaten indirimli yazılmıyormu eger gıcık bir gümrükçü gelmezse geçer
@Marginale sen bilirsinhayır normal fiyatı yazıyo 20 dolarlık ürün attım sepetime ben asıl fiyatı 30 dolar oda 27.58 euroya denk geliyor bilemedim
evet faturaya indirimli hatta senin söylediğin fiyattan gösteriyorlar kargo ücreti 0 ürün ücreti 15 20 diye falan ama gümrükçü indirimsiz fiyatına bakabiliyor illa epomaker sitesinden de bakmasına gerek yok mesela ak820 max ajazzbrand sitesinde 60 dolar mı neydi yanlış hatırlamıyorsam ben 34 dolara ciboo nebula aldım 5 6 gün önce gümrükte kalırsa yazarım burayafaturaya zaten indirimli yazılmıyormu eger gıcık bir gümrükçü gelmezse geçer
peki ailedeki birinin ismiyle alırsam farklı mail kalır mı adres aynı amaaynı paket olursa kalır
o zaman forumca patladık aga
Spam derken mail'deki mi? ödeme ekranında EPOSPRING5USD kodunu giriyorum size uygun değil diyor.spam klasörüne atıyor hocam.
kalmaz muhtemel ama @Marginale hocam daha iyi bilirpeki ailedeki birinin ismiyle alırsam farklı mail kalır mı adres aynı ama
önemli olan tc isim ya adrese bakmıyorlar farklı isim farklı tc girsen sorun olmazpeki ailedeki birinin ismiyle alırsam farklı mail kalır mı adres aynı ama
Sayfa 7'de birisi paylaşmış, o taktik le 25/10 kupon veriyor, öyle deneyinSpam derken mail'deki mi? ödeme ekranında EPOSPRING5USD kodunu giriyorum size uygun değil diyor.