Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 715
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam birde plakdan ağzım ram kapanmıyor Keloğlandaki uzuna benzedim
Birsey olmaz haftada 1 olurHafta bir yapsam olur herhalde zaten dişlerimi sürekli temiz tutuyorum her çıkarıldığınmdada duruluyorum
Fotoğraf ekleyebilirmisinizHocam birde plakdan ağzım ram kapanmıyor Keloğlandaki uzuna benzedim
Ye birsey olmaz ama plakla su harici birsey yemeArkadaşlar artık tel çıktı ya isteğim her şeyi yiyebilirmiyim Çerez vs. Cekirdek flan
Biri plakli biri plaksiz plakli iken tama aşağı inmesi gibi için doğal olarak yüzüm uzamış gibi oluyor bir tikBirsey olmaz haftada 1 olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraf ekleyebilirmisiniz
Ye birsey olmaz ama plakla su harici birsey yeme
Bu durum normal diye hatırlıyorum ama az sonra plağı takınca bi karşılaştırma yaparımBiri plakli biri plaksiz plakli iken tama aşağı inmesi gibi için doğal olarak yüzüm uzamış gibi oluyor bir tik
Reis hakkını helal et senide yordum her şey için teşekkür ederimBu durum normal diye hatırlıyorum ama az sonra plağı takınca bi karşılaştırma yaparım
Helal olsun brom rica ederim.Reis hakkını helal et senide yordum her şey için teşekkür ederim
Reis son kez seni rahatsız etcem ben her çıkardığımda yıkayıp suya tutup yani kurulamdan takıyorum bir şey olmaz herhaldeHelal olsun brom rica ederim.
Hocam devlette diş telini ne kadara taktırdınız?Evet ama 18 yaşından önce başladım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam plak takıldı bi sene takilacak galiba 6 ay sonra sadece geceleri ve arkaya tel atilmayacagini söyledi gerek yokmuş benim dislerime
8-9 civarı 1.5 sene önce civarıHocam devlette diş telini ne kadara taktırdınız?
Hicbise olmaz bide arkadas yazmış arkaya tel olayı önemli git sor yapmazsa özele git belli ücret karşılığı yaparlar çok istemezler sanırımReis son kez seni rahatsız etcem ben her çıkardığımda yıkayıp suya tutup yani kurulamdan takıyorum bir şey olmaz herhalde
Valla hocam sordum ben senin dişlerinde gerek yok dedi normalde yapıyı Muş banaa yapmadıdoktoruna icten tel yapmayı sor. Bi sorun yaratmazsa kesinlikle yap.
Dişlerinin icine tel takıyor ama normal tel gibi değil çok küçük ve dişlerini tam sabitliyor 2/3 sene dursun hic olduğunu bile hissetmiyorsun. Ne kadar plak taksanda biraz geri kayma yapabiliyor