- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam adamın hesabı fena patlatmışlar gibi duruyor hadi hayırlısı bakalım bsuxhs
Hocam adamın hesabı fena patlatmışlar gibi duruyor hadi hayırlısı bakalım bsuxhs
Başka satıcılardan alınma değerlendirmeler.kullanıcı değerlendirmeleri var o nasıl oluyor peki beyler ?
Halılar değerlendirilmiş hocam ordan geliyor onlar. Laptoptakide diğer satıcıların ortak değerlendirmesi. İptale gidiyorum şimdi satıcıya bakmamıştım.kullanıcı değerlendirmeleri var o nasıl oluyor peki beyler ?
tamamda panellerıne gırıp urunlerı ıptal edebılırlerArkadaşlar az önce firmaya ulaştım hacklenmişler ben kul hakkına girmemek adına iptal ettim çünkü satıcının her iptal ettiği ürün başına bize kupon yatıcak 500 tl kupon için bence hakka geçmeye gerek yok diye düşünüyorum hayırlı formlar.
Bende e-ticaret üzerinden satış yapıyorum. 1 sene önce aynı durumu trendyolda yaşadım trendyol bizimle alakalı değil bizim yapacağımız bir şey yok diyip bize ceza ödedtiler o yüzden bu durumu biliyorum sonrasıda da trenyol e-ticaret sayfamızı kapatık.tamamda panellerıne gırıp urunlerı ıptal edebılırler
yada hepsıburada ıle gorusup magazayı askıya alabılırler
Kumar oynamalık 25 bini olan denesin![]()