❌İndirim Bitti! İ5-13500H RTX4050 LAPTOP 25.500 (9taksit)

Kahve makinesi de koymuşlar satıcıyı gece vakti patlatılar bende aldım ama kul hakkına girmek istemiyorum ve iptal edeceğim.

Belki hbden telafi kuponu alırsınız. Diğer türlüsü imkansız. Yine de sipariş vermenizi satıcı için önermem.

Fiyatına göre iyi gibi gelebilir ancak beklenen performansı vermez veya garip gelirse şaşırılmamalı. Seri çok iyi değil bir de Victus 15 ve 16 şu an riskli durumda.

Satıcının hesabı patlamıs arkadaşlar, son koyduğu ürünlerde 10k gibi absürt indirimler var.

Arkadaşlar az önce firmaya ulaştım hacklenmişler ben kul hakkına girmemek adına iptal ettim çünkü satıcının her iptal ettiği ürün başına bize kupon yatıcak 500 tl kupon için bence hakka geçmeye gerek yok diye düşünüyorum hayırlı formlar.

Ekler

• Siparişlerim - Google Chrome 29.03.2025 01_17_45.png
    Siparişlerim - Google Chrome 29.03.2025 01_17_45.png
    49.4 KB · Hit: 115
Arkadaşlar az önce firmaya ulaştım hacklenmişler ben kul hakkına girmemek adına iptal ettim çünkü satıcının her iptal ettiği ürün başına bize kupon yatıcak 500 tl kupon için bence hakka geçmeye gerek yok diye düşünüyorum hayırlı formlar.
tamamda panellerıne gırıp urunlerı ıptal edebılırler
yada hepsıburada ıle gorusup magazayı askıya alabılırler

tamamda panellerıne gırıp urunlerı ıptal edebılırler
yada hepsıburada ıle gorusup magazayı askıya alabılırler
Bende e-ticaret üzerinden satış yapıyorum. 1 sene önce aynı durumu trendyolda yaşadım trendyol bizimle alakalı değil bizim yapacağımız bir şey yok diyip bize ceza ödedtiler o yüzden bu durumu biliyorum sonrasıda da trenyol e-ticaret sayfamızı kapatık.

Fiyat 40k ya dönmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,003
Üyeler
186,283
Son üye
DREJ
Geri