Neler Yeni

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 7p 5,918 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
.
1743342033464.png

Link

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel kulaklık 2 sene boyunca kullandım düzgün eq ayarını yapınca çok farklı seviyeye geliyor.Stock sesi ile boğuk gibiydi.Kulağı üstten kavrıyor yani sıkma kuvveti çok değil kulaklarım büyüktür ben bile rahat ettim herkes eder.
ben de 1 haftadır kullanıyorum memnunum baya ayarlarını yaptıktan sonra. stok sesi dediğin gibi çok tatmin edici değil ama kullanılabilir düzeyde yine. ayarlarını istediğin şekilde yapabildiğin için çok iyi oluyor tabi. kulaklığı neden değiştirdin peki hocam?

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
ben de 1 haftadır kullanıyorum memnunum baya ayarlarını yaptıktan sonra. stok sesi dediğin gibi çok tatmin edici değil ama kullanılabilir düzeyde yine. ayarlarını istediğin şekilde yapabildiğin için çok iyi oluyor tabi. kulaklığı neden değiştirdin peki hocam?
Oyun oynamayı bıraktığım için kulaklığı sattım hocam harici çok memnundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kötü bence ben hiçbir steelseries ürününü sevmiyorum tasarım olarak.
O konuda en iyi işleri logitech yapıyor bence kulaklıkları görünüş açısından açık ara en iyisi.
Tabi estetik işi sonuçta herkese göre farklıdır.
G735 çok güzel kulaklık mesala ama felaket kötü teknik verileri var tam bir kronik.Bir şeyi + yapsalar diğeri - oluyor

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Çok kötü bence ben hiçbir steelseries ürününü sevmiyorum tasarım olarak.
O konuda en iyi işleri logitech yapıyor bence kulaklıkları görünüş açısından açık ara en iyisi.
Tabi estetik işi sonuçta herkese göre farklıdır.
valla steelseries bende sevmem özellik olarak ama bu kulaklık baya hoşuma gitti tipi. aslında telafon kulaklığına daha çok benziyor. misal logitec kulaklıkla dışarda gezmem

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Furkan Görür
şu type c tasarımı yüzünden 2 usb slotu kapanıyor

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Hs80 wireles yerine alınır mı? yada clıud3 bu paraya en iyi bumu
Hs 80 i direkt ele derim tuğla gibi felaket ağır.cloud 3 de fena değil ben olsam nova 7 alırdım bluetooth özelliği olması benim işimi baya görmüştü.Ya da g733 alınabilir biraz plastik ama çok hafif ve performanslı

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Koray Somuncu
Hs 80 i direkt ele derim tuğla gibi felaket ağır.cloud 3 de fena değil ben olsam nova 7 alırdım bluetooth özelliği olması benim işimi baya görmüştü.Ya da g733 alınabilir biraz plastik ama çok hafif ve performanslı
Bu fiyat bandınsa bide artis5 var onu kullandınmı hiç

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Bu fiyat bandınsa bide artis5 var onu kullandınmı hiç
Yok hocam premium markaların giriş seviyesi ürünleri tercih etmiyorum.2. el sitelerinde nova 7 g733 gibi ürünlerin hiç kullanılmamışı faturalı vb satılıyor.nova 5 alacağına onlara bak derim

Top Bottom