Alperen71
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 802
%50 fana göre o değerler kötü yazın 85 üstünü geçerİkinci el 6800 XT shappire nitro + ekran kartı. 6 ay mining görmüş içi açılmamış termal bakım yapılmamış, değerler çok sıkıntılı mı? 12k fiyat istiyor ama pazarlık yapmadım. Değerler nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan %50
2022 diyor ama emin değilHocam 6 ay mining yapıldığından emin misiniz belki de çok daha uzun süre yapıldı. Kart ne zaman alınmış faturası var mı ?
İyi almışsınız hocam valla denk getirsem alıcam ben de bulamadımalınmaz
hotspot 100 genel sıcaklık 78 arada çok orantısızlık var fan 60 da bakım ile biraz yola gelir ama yinede alınmaz 12k ya
9k ya ben aldım 50 fanda 65 derece geçmiyor hotspot da 75
5dk arayla f5 atan alsatcılar varken sana zor kalır hocam ben de 6700xt satıyorum al satcılar sürekli mesaj atıyor ölü teklif veriyor.2022 diyor ama emin değil
İyi almışsınız hocam valla denk getirsem alıcam ben de bulamadım
Evet ikinci el ekran kartı piyasası aşırı hızlı5dk arayla f5 atan alsatcılar varken sana zor kalır hocam ben de 6700xt satıyorum al satcılar sürekli mesaj atıyor ölü teklif veriyor.
750 watt gold ful modüler var6800xt için geniş havadar bol fanlı üstten de ızgaralı kasa lazım. 800 watt psu lazım. 750 watt sınırda olur.
fazla kanka %60 fan için 78 derece çok fazlaİkinci el 6800 XT shappire nitro + ekran kartı. 6 ay mining görmüş içi açılmamış termal bakım yapılmamış, değerler çok sıkıntılı mı? 12k fiyat istiyor ama pazarlık yapmadım. Değerler nasıl?
Fan %50
Performansında , çekirdek ve vram hızlarında, çektiği güçte sorun yokİkinci el 6800 XT shappire nitro + ekran kartı. 6 ay mining görmüş içi açılmamış termal bakım yapılmamış, değerler çok sıkıntılı mı? 12k fiyat istiyor ama pazarlık yapmadım. Değerler nasıl?
Fan %50
Kaça alınırsa mantıklı bir alışveriş olur hocam?Performansında , çekirdek ve vram hızlarında, çektiği güçte sorun yok
Hot spot ve çekirdek sıcaklığı olması gerekenden yüksek .Daha önceden bakım yapılmadığı için kaliteli bir macunla bakım yaparsanız sıcaklık değerleri yüksek ihtimalle normale iner.
Fiyat olarakta 12 bin bence çok yaşadığınız şehre göre daha uygun bulunabilir. Facebookta 2. el ekran kartı gruplarına da göz atın
Fiyat 10500-11000 üzerindeyse almazdım şahsenKaça alınırsa mantıklı bir alışveriş olur hocam?